Bilgi almak istiyorum

Nilay1907

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
5
0
1
28
Marhaba tatliş hanimlar benim sorunum 6 aydır sezaryenle doğum yaptım adet germedim 5 aya kadr ve 5. Ayda çok fazla kanamalı adet gördüm normalde hiç böyle değilim.Suanda siyah akintim var sancim var ve kötümü iyimi ne oluyo bilmiyorum bilen varsa yazsın lütfen.

Ne şüphesiyle gitmemi oneriyosunuz ben Çocuk La zor olur die gidemiyorum yani geçici bi durumsa bisey olmaz ama etrafımdakiler parca falan kalmistir dio ondan korkuyorum
Kızım 18 aylık ağrı durumunu hala çekiyorum adet döneminde. Onceden ağrısız geçirirdim. Rahimde sıkınti mı var acaba diye korktum fakat adet donemleri olunca normaldir diye dusundum. O nedenle gitmedim. Ama siyah akıntı yasamadim. Siyqh akinti sorun olabilecegini düşündürdü. Ne olabilir hicbir fikrim yok.

Kızım 18 aylık ağrı durumunu hala çekiyorum adet döneminde. Onceden ağrısız geçirirdim. Rahimde sıkınti mı var acaba diye korktum fakat adet donemleri olunca normaldir diye dusundum. O nedenle gitmedim. Ama siyah akıntı yasamadim. Siyqh akinti sorun olabilecegini düşündürdü. Ne olabilir hicbir fikrim yok.

Ben sezaryenden mi kaynaklanıyo die düşündüm yakın zamanda parca falanda birakiyolarmis ya ondanda şüphelendim inşllah giderim en kısa zamanda saolun öneriniz için ❤

Back
X