bilgi hastanesi nida hanım ?

giden memnun kalan varmı ?

ben hamileliğimin ilk 15 haftası boyunca Nida hanıma gittim. Rutin kontrollerde herhangi bir problem yaşamadım gayet sevecen ve ilgili bir kadın gibi duruyordu. ancak şehir dışındayken kanamam oldu ve nida hanıma telefonla ulaşmaya çalıştık hastane aracılığıyla ama ne mümkün!tüm ısrarlarımıza rağmen bir türlü ulaşamadık. ayrıca şehir dışına çıkmamın sakıncalı olduğu bir durumda beni uyarmadı bile(10 saatlik yola çıkacağımı biliyordu). ilk hamilelik acemilik işte.Ayrıca bana direkt sezeryan taraftarlarından gibi geliyo ama zaten özellerin hepsi öyle.ben lokman hekimde yaptım pişman oldum. en iyisi devlet aslında.

Son düzenleme:
Kızlar ben de evime yakın diye ilk kontrolüme Bilgi'ye gittim; bayan doktor istediğim için de Nida hanıma gittim.
İlk muayene iyiydi, haftaya tekrar gideceğim bakalım.
Bilgi'nin sıkıntısı normal doğum yaptırmamaları, direk sezeryan diyorlar.
Başka bir yer bulana kadar gideceğim artık.

Kardesim nida hanimda dogum yapti olumden dondu normal dogum yapti. Ancak dr ic yirtiklardan birini gormemis. Dogum sonrasi kardesim agridan kivrandi resmen.hemsireler agri kesici yaptilar hic bisi fayda etmedi. Kardesim artik ic kanama nedeniyle kan kaybindan bayildi. Dr. U hastaneye cagirdilar. Kardesim tekrar dogumhaneye indirilip uyutulup dikisleri atildi. Iki gun ayaga kalkamadi bayildi. Uc unite kan verildi. Ayrica dogum sirasinda bebegin kafasinda olusan darbeden dolayi bebek sarilik oldu. Hala hastanede yatiyorlar. Nida hanimi kesinlikle kimseye tavsiye etmiyoruz bin pismaniz oraya gittigimize.

Kızlar ben de evime yakın diye ilk kontrolüme Bilgi'ye gittim; bayan doktor istediğim için de Nida hanıma gittim.
İlk muayene iyiydi, haftaya tekrar gideceğim bakalım.
Bilgi'nin sıkıntısı normal doğum yaptırmamaları, direk sezeryan diyorlar.
Başka bir yer bulana kadar gideceğim artık.
Slm siz çoktan yapmışınızdır doğumu 2 yaşına gircektir ewladınız neredeyse .ben 12 haftalık gebeyim ve sizin de dediğiniz gibi ewime yakın olmasından ve kadın dr olduğundan Nida hanımı tercih ettim fakat yorumlar hiç hoşuma gitmedi.acaba siz doğumu orda mı yaptınız?

Back
X