merhaaba ben 5 aylık evliyim 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum geçen ay ilk defa adetim 5 gün gecikti kan testi yaptırdım ama hamile değilmişim,bu ayda 4 gün gecikti adetim şuanda hiçbir adet belirtim yok,sadece göğüslerim biraz acıyor ve koyu kahverengi bir akıntım var,biraz daha beklemek istiyorum çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ve bebeğimin olmayacağı aklıma geliyor çok üzülüyorum
merhaaba ben 5 aylık evliyim 2 aydır korunmasız ilişki yaşıyorum geçen ay ilk defa adetim 5 gün gecikti kan testi yaptırdım ama hamile değilmişim,bu ayda 4 gün gecikti adetim şuanda hiçbir adet belirtim yok,sadece göğüslerim biraz acıyor ve koyu kahverengi bir akıntım var,biraz daha beklemek istiyorum çünkü çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum ve bebeğimin olmayacağı aklıma geliyor çok üzülüyorum
bence de beklemelisin canım eğer kahve akıntın geliyorsa adetin sökülemediği için gelebilir.eğer gebelik olsa yerleşme kanaması desek o daha erken geliyor bildiğim kadarıyla.
ama eğer kesilir ve gelmemeye başlarsa test yaptırırsın ama bir iki gün beklemelisin.inşallah en yakın zamanda olur bebeğin.
bencede beklemelisin. Çünkü hamileysen bile görünmeyebilir test te. Ama istersen kan tahlili yaptır derim. Eğer hamileysen onda çıkar. Umarım hamilesindir cnm.
bende adet olmam gereken gunde kahverengi akintim olmustu sonra uc gun bise yok dr kan tahlili istedi bir baktim hamileyim yani adetimden 3 gun sonra hamile oldugumu ogrendim
m
inşallah bende biraz beklemek istyrm çünkü okdr çok üzülyrmki artık rüyamda bile bebek görmeye başladım,adetim gecikti ama koyu kahve akıntım devam edyr