bilgi sahibi olan kardeslerim yol gosterin lutfen :-(

gonulpolat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2014
158
13
38
35
Kocaeli
Merhaba kzlar ilk once belirtmeliyim ki bu forumda olmaktan cok sansliyim burasi olmasaydi belki cok daha kotu olabilirdim buraya tazmak ve sizin cevaplariniz beni inaniaz rahatlatiyor.
Simdi size sormak istedigim bi soru var bloguma bakanlar sorunumu az cok biliodur sekiz aylik oglum var lohusa iken panik atak illetine yakalandim bu 8 ay kabus gibi gecti nobetler aciller ekg ler psikyatrlar haci hocalar hayatimda yasamadigim seyler geldi seyler artk eskisi gibi agir nobetler gecirmiorum kendimi az da olsa kontrol etmeyi ogrendim ama su ölüm korkusunu, sokaga ciktigimda basima bisey geleck mi olecek miyim olecegimi mi hissediyorum acaba kalbimde mi skinti var her sabah kalktigimda bugun mu olucem yarin mi die dusunmektenb biktim artik hicbiseyden zevk alamiorum hersey yabanci ben bile kendim degilim bu dunya benim disimda donuyo gibi.sizcede acaba olecegimi mi hisssediyorum nolur bi akil verin :(

Hepimiz illa ki bir gün öleceğiz ama her gün öleceğini düşünerek yaşayamasın ki...
Ne güzel oğlun var onunla ve eşinle ilgilen yaşadığın her günün tadını çıkarmaya çalış..
Aklına o tür şeyler geldiğinde hemen başka birşey düşün...

Merhaba kzlar ilk once belirtmeliyim ki bu forumda olmaktan cok sansliyim burasi olmasaydi belki cok daha kotu olabilirdim buraya tazmak ve sizin cevaplariniz beni inaniaz rahatlatiyor.
Simdi size sormak istedigim bi soru var bloguma bakanlar sorunumu az cok biliodur sekiz aylik oglum var lohusa iken panik atak illetine yakalandim bu 8 ay kabus gibi gecti nobetler aciller ekg ler psikyatrlar haci hocalar hayatimda yasamadigim seyler geldi seyler artk eskisi gibi agir nobetler gecirmiorum kendimi az da olsa kontrol etmeyi ogrendim ama su ölüm korkusunu, sokaga ciktigimda basima bisey geleck mi olecek miyim olecegimi mi hissediyorum acaba kalbimde mi skinti var her sabah kalktigimda bugun mu olucem yarin mi die dusunmektenb biktim artik hicbiseyden zevk alamiorum hersey yabanci ben bile kendim degilim bu dunya benim disimda donuyo gibi.sizcede acaba olecegimi mi hisssediyorum nolur bi akil verin :(

Canım bak, psikolojik yardım da al, sana hayatı vereni de tanı.

Ve şunu hatrında tut, ölüm bir zaten, hepimiz için günü ve saati belli. Kimse değiştiremez nerede nasıl öleceğini. Hangi gün öleceğimizi bilsek bile. O yüzden bu kadar kontrol altında tutmaya çalışma, hayatta iken yaşamaya odaklan.

Bir de ölümü çok korkunç algılamak da yersiz. Hani hep verilen bir örnek var ya; anne karnında bebeğe, gün gelecek senin kordon bağını kesecekler, anne rahminden koparacaklar desen, bebek dehşete düşmez mi? Halbuki daha ferah bir dünyaya, anasının kucağına gelecek o. :34:

.

ilaç başlanılmadı mı?

geçmiş olsun
ama bu sorununa burda çözüm bulamazsın arkadaşım
ölümü peygamberimiz bile hissetmemeiş
hissediyorum diye düşünerek daha kötü etme kendine
seninki ölümü hissetmek değl
ölceğini düşünmek
ve hayatının iplerini elinden bırakmak
tedavi şart
bebeğin küçükte olsa gerekirse emzsirmeyi bırak
ama ilaç tedavisine başla

Kimse kendine ölümü yakıştırmaz ve ölmek istemez ama bunu dusunerekte yaşamak işkence olur.
Bende çok korkuyorum ölmekten ama bunu saplantı haline getirmemek lazım,sonuçta ölüm son diil inanan bi insan için,eğer büyük gunahlarimiz yoksa elimizden geldiğince sorumluluklarımızı yerine getiriyorsak okadarda korkmaya gerek yok.
Inancinizi bilmiyorum ama Allaha siginin namaz falan kılın düşünceler geldikçe dua okuyun felak nas bildiğiniz dualar,geceleri iki rekat namaz kılıp Allahım bu korkuyu içimden al die dua edin.
Tabi dr a gitmeye devam edin Allah sifanizi versin çok geçmiş olsun.
Oğlunu dusun ve hayata bağlanmaya çalış onun sana ihtiyacı var annesi:-)

canım psikoljik yardım almassan kurtulamassın aynılarını yaşadım kendi kendine geçmiyor o ölüm korkusunu ben de hergün yaşıyodum berbat bir şeydi. sen sadece hastasın anla artık ne olur beynindeki hormon yetersizliğinden dolayı ilaç kullanman lazım yoksa iyileşemessin. ölüm korkusu bişey olacak arkadan biri beni bıçaklarmı şu arabanın freni patlar beni ezermi inan eşim annem babam beni öldürürmü diye bile düşünebilirsin çünkü hastasın. lütfen tedavisi olan bir hastalık tabiki dua edicen ama psikoloğa gitmen ve ilaçlarını düzenli kullanaman seni tamamen iyileştiricek. ben canlı bir örneğim ve 14 yıl önce başıma gelmişti genç kızken şimdi çok iyiyim evliyim birdahada tekrarlamadı lütfen kendi kendine iyileşirim sanma mutlaka tedavi ol............

Kimse kendine ölümü yakıştırmaz ve ölmek istemez ama bunu dusunerekte yaşamak işkence olur.
Bende çok korkuyorum ölmekten ama bunu saplantı haline getirmemek lazım,sonuçta ölüm son diil inanan bi insan için,eğer büyük gunahlarimiz yoksa elimizden geldiğince sorumluluklarımızı yerine getiriyorsak okadarda korkmaya gerek yok.
Inancinizi bilmiyorum ama Allaha siginin namaz falan kılın düşünceler geldikçe dua okuyun felak nas bildiğiniz dualar,geceleri iki rekat namaz kılıp Allahım bu korkuyu içimden al die dua edin.
Tabi dr a gitmeye devam edin Allah sifanizi versin çok geçmiş olsun.
Oğlunu dusun ve hayata bağlanmaya çalış onun sana ihtiyacı var annesi:-)
evet canm namaz ve kuran biliorm ama sn zamnlarda.onlardan ble korkuyorum ins sadece kuruntudr ama namazmi tekrar kilmayi cok istiyorum

Çok geçmiş olsun öncelikke
Benim kayınv de çok köyüdü
İlaçlar doktorlar her şeyi denedi
Ama en güzel ilacı maneviyatta buldu
Şuan eskisinden çok daha iyi...

Canim rahatszlgndan dolayi byle dusunuyosun,ama zamanla hafflcksn emin ol,stresli ortamlardan uzak dur,Zaten ölucez yani,korkmani gerektrck durum da yok,ama buna kitlenme,hayatni zindan edersin,haci hocayla olck is dgl bu,kendin yeniceksin,kendne telkinde bulun,olumsuz dusunmemeye clis,we kendine bi hobi edin,resim kitap spor ws,kendini dinleme sakin,insan bunlari dusunerek yani misal mide kanamasi gecircem die die odaklanrsa gerckten gecirirmis,kendin asicksin

maxi pro 5

Panik ataktan korkma.. olmeyeceksin.. oleceginide hissedemezsin dunyada hic bir canli ne zaman olecegini hissedemez tamam canim korkma sen su an bebegin cok kucuk sana ihtiyaci oldugunu biliyorsun o yuzden korkuyorsun ama korkma Allahim seni ve bebegini korudugunu unutma.. kendini ve bebegini surekli Allaha emanet et tamam canim sakin korkma.. kalbinde de birsey yok eger kalbinde birsey olsaydi dogumdan once kac tane tessten geciyor insan hersey cikardi ortaya cikmadigna gore halen saglikli olduguna gore korkma ve hayati kendine zehir etme bu sadece beyninin sana oyunu :) bende 10 yil panik atak ilaclari ictim ve benim baska hastaliklarda vardi yaninda ben tek yan etkisi ani olum olan ilaclar ictim bak birsey olmadi simdi hamileyim.. ama bu gun 6 aydir ilk defa atak gecirdim hemde evde yanlizdim hayatimda hic tek basima atak gecirmedim ama bak hicc birsey olmadi gectii bittii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Panik ataktan korkma.. olmeyeceksin.. oleceginide hissedemezsin dunyada hic bir canli ne zaman olecegini hissedemez tamam canim korkma sen su an bebegin cok kucuk sana ihtiyaci oldugunu biliyorsun o yuzden korkuyorsun ama korkma Allahim seni ve bebegini korudugunu unutma.. kendini ve bebegini surekli Allaha emanet et tamam canim sakin korkma.. kalbinde de birsey yok eger kalbinde birsey olsaydi dogumdan once kac tane tessten geciyor insan hersey cikardi ortaya cikmadigna gore halen saglikli olduguna gore korkma ve hayati kendine zehir etme bu sadece beyninin sana oyunu :) bende 10 yil panik atak ilaclari ictim ve benim baska hastaliklarda vardi yaninda ben tek yan etkisi ani olum olan ilaclar ictim bak birsey olmadi simdi hamileyim.. ama bu gun 6 aydir ilk defa atak gecirdim hemde evde yanlizdim hayatimda hic tek basima atak gecirmedim ama bak hicc birsey olmadi gectii bittii

Bunu bnde biliorum srekli arastran bi insanm dini yonden de ck arastrdm evet hissetmk mumkundegil ama yinede acaba mi demekten alikoyamyorm kndimi bnde suan hamileym

Bunu bnde biliorum srekli arastran bi insanm dini yonden de ck arastrdm evet hissetmk mumkundegil ama yinede acaba mi demekten alikoyamyorm kndimi bnde suan hamileym

Anliyorum seni hemde cok iyi anliyorum bak ben 10 sene cektim bunu simdi 6 aylik hamileyim 6 ayda hic gecirmemistim atak ilk defa bu gun gecirdim evde tek basima hemde korktum ama yapacak birsey yok benimde dogum korkum basladi bende dogumdan korkuyorum eger mumkun olursa psikologum ve annem de doguma girecek insAllah bende bundan cok korkmaya basladim

Iste bu bize beynimizin bir oyunu bak bir terapide bulundum ender saracin bir nefes taktigi var sana onu soyleyeyim sabah ve aksam acik havada yap acik hava dedigim camin onunde bile yapabilirsin

evet canm namaz ve kuran biliorm ama sn zamnlarda.onlardan ble korkuyorum ins sadece kuruntudr ama namazmi tekrar kilmayi cok istiyorum

mesela ben namaz kildigim zaman okadar korkmam ölümden cunki kendimi Allaha yakin hissederim inşallah başlarsınız bende başlarım inşallah tüm isteyenlerde .
Tekrar geçmiş olsun .

Anliyorum seni hemde cok iyi anliyorum bak ben 10 sene cektim bunu simdi 6 aylik hamileyim 6 ayda hic gecirmemistim atak ilk defa bu gun gecirdim evde tek basima hemde korktum ama yapacak birsey yok benimde dogum korkum basladi bende dogumdan korkuyorum eger mumkun olursa psikologum ve annem de doguma girecek insAllah bende bundan cok korkmaya basladim

Bilmiyorum canm yaaa dogumu hc dusumk nile istemiyorum hicbseyden tat tuz alamaz oldum yasadigim icin sukrettigim ve sevindigim gnleri ozledim :(

Kitaplar diyorum kitaplar.Bir damla umut için kitap.Kuran okumayı biliyorsan ne güzel.Bence oku kuran oku için aydınlansın dua et umudun olsun.bende senin için dua edecegim mevlama :)

Back
X