- 26 Ocak 2021
- 82
- 34
- 8
- 27
- Konu Sahibi Sedatayfunn
-
Gerçekten çok zor eşim asker su an yanımda değil baska sehre goreve gitti gurbetteyim teselli edicek burda kimsem yok yaptığım tek sey ağlamak hıçkıra hıçkıra rabbim düşmanıma yasatmasin cok zor bi durum çok istemistim Rabbim nasip etti geri aldi isyan etmiyorum alanda o verende . Nasip insallah hemen olur insallah rabbim sana da verirMerhaba canım üzme güzel tatlı canını Rabbim büyüktür imtihan dünyası benim de 2 düşüğüm oldu 9 aylık evliym doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım ama çok çocuk istiyorum üzülme Allah bizimle bu ay olmazsa sonraki ay denersin bende ağustosta başlayacam denemeye, Allah kucağımızı boş bırakmasın nasip etsin inşallah belki sana yardımcı olamadım ama umutsuz olma canım bende aynı durumdayım
Aminn canım benim bende gurbetteyim ailemden uzakta yaşıyorum kimseye bişe anlatamıyorsun ve derdinden anlayacak biri yok kendi içimde yaşıyorum herşeyi Rabbimin imtihanıdır diyorum, Benim biri 7 haftalık diğeri 6 haftalıktı düştü sonra yumurtalık kistim oldu doktor 2 aylık doğum kontrol hapı tedavisiyle eritti muhtemelen o kist yüzünden düşüklerin oldu dedi ne zaman çocuk düşündüysen ilacı o zaman bırak yoksa tekrarlayabilir dedi bende tedaviyle birlikte 4 ay ara vermiş oldum bu ay doğum kontrol hapını bırakmak istiyorum yarın son hapım ama ya olmazsa korkusu çekiyorum ya da ya yine düşük olursa diyorum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin kucağımıza inşallahGerçekten çok zor eşim asker su an yanımda değil baska sehre goreve gitti gurbetteyim teselli edicek burda kimsem yok yaptığım tek sey ağlamak hıçkıra hıçkıra rabbim düşmanıma yasatmasin cok zor bi durum çok istemistim Rabbim nasip etti geri aldi isyan etmiyorum alanda o verende . Nasip insallah hemen olur insallah rabbim sana da verirsenin 'ne kadarlikken düştü
Aynen canım hep içimden istemeden kötü hisler geciyo sanki bidaha hiç olmayacak gibi evlendim biraz gec oldu i yüzden bu dusunceye kapıldım insallah rabbim bana sana ve tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmaz. 2. Hamileligin ilk .düşükten ne kadar sonra oldu acaba . Canım bu uygulamayı uzun süredir kullanmıyorum kendini darda hissedersen anlatcan şeyler olursa yazabilirsin bana her zamanAminn canım benim bende gurbetteyim ailemden uzakta yaşıyorum kimseye bişe anlatamıyorsun ve derdinden anlayacak biri yok kendi içimde yaşıyorum herşeyi Rabbimin imtihanıdır diyorum, Benim biri 7 haftalık diğeri 6 haftalıktı düştü sonra yumurtalık kistim oldu doktor 2 aylık doğum kontrol hapı tedavisiyle eritti muhtemelen o kist yüzünden düşüklerin oldu dedi ne zaman çocuk düşündüysen ilacı o zaman bırak yoksa tekrarlayabilir dedi bende tedaviyle birlikte 4 ay ara vermiş oldum bu ay doğum kontrol hapını bırakmak istiyorum yarın son hapım ama ya olmazsa korkusu çekiyorum ya da ya yine düşük olursa diyorum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin kucağımıza inşallah
Evet haklisiniz bakalım tekrar kontrole gidip sorucam nasip diyelimBen biraz beklemenizi hormonlarınızın rahminizin toparlanmasını tavsiye ederim.
Daha çok yeni
Anladım canım nasip diyelim kuzum Rabbimin ne zaman gönlü olursa bizlere o zaman nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin hani biraz dikkat etsen yediklerine kuzum strese girme dua et napalim kader buda isyan etmeyip sukretmek gerek insallah iyi haberler alırsın bana da yazarsin canimTeşekkür ederim sende keza aynı şekilde yazabilirsin yardımcı olabileceğim konu olursa ne mutlu bana, ekim ayında evlendim kasımda hamile olduğumu öğrendim ilk günden kalmışım meğer sonra 7 haftalıkken sonlandı sonra 4 ay sonra mart ayında tekrar kaldım onda da 6 haftalıkken sonlandı bende kontrole gittim bi sorun mu var diye kist çıktı 5 cm hapla erittik 4 aydır kullandım bu ay artık bırakıp tekrar denemek istiyorum ama geçmişte yaşadıklarımı yaşamaktan sil baştan yapmaktan korkuyorum evlat sahibi olmakta istiyorum, doktor kontrolünde hamile kalmak istiyorum ama doktorum da çok kilolusun bu kiloyla hamile kalma diye baskı yapıyor halbuki stresten kendimi yemeğe veriyorum o da anlamıyor 85 kiloyum belki onunda etkisi var ne bileyim Allahtan ümit kesilmez Rabbim nasip etsin ya belki gerçekten kilo vermem gerektği için bu sorunlar oluyor ama stresten boğazımı tutupta veremiyorum hayırlısı ya
Anladım senin adına sevindim kac haftalik su anMerhaba. Ben bir uğursuz gebelik geçirdim.onu bir ilaçla düşük yaptırdı doktorlar.Ben o düşüğün kanının kesmesiyle normal ilişkiye girdik ve yeniden hamile kaldım. O düşük kanının 5ci günü ultrasonda baktı doktor.adet mi diye sordum hayır dedi.bende nasılsa düşük kanından sonra yumurtlama olmaz diye rahatlıkla ilişkiye girmiştim
Canım ben de 29 Martta 22 haftalık bebeğimi kaybettim pko yum ve korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalmıştım sürpriz bir bebekti aynı şeyi şimdi ben de düşünüyorum hemen olur mu acaba diye ama doktorum bana 2. Adetinden sonra başlayabilirsiniz denemeye demişti inşallah bu sefer daha erken bebek haberini alırsınız ve sağlıkla kucağına alırsınKizlar selam. 3 bucuk aylık hamileydim normal kontrol icin gittiğim ultrasonda bebegimin kalp atışı yoktu ve bebeğimi aldilar. Haziranın onunda. Tekrar hamile kalmak istiyorum adetim ay sonları oluyo genelde . Bu ay adet oldum bitmesine 3 gün var tekrar hamile kalan var mi hemen yada yapmam gereken neler bilgi lutfen not 1 yıllık evliyim oratalama 8 ay bebeğim olmadı korunmadik tekrar hamile kalmam uzun sürer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?