Bilgi verir misiniz acil lütfen

ecoswee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2025
12
1
1
22
Erken gebelik testinde ilk pozitif silik bir şekilde çıkıp da daha sonra o çizgi kaybolunca ne demek oluyor reglme 10 gün kala yaptım bu arada gögüs ağrılarım şişkinliğimden şüphelenip fotoğraflrı koyuyorum şimdi

Eklentiler

• F0B7A604-1B9B-460F-9477-103C47A9292A.webp
    F0B7A604-1B9B-460F-9477-103C47A9292A.webp
    100,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_1269.webp
    IMG_1269.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 17
Erken gebelik testinde ilk pozitif silik bir şekilde çıkıp da daha sonra o çizgi kaybolunca ne demek oluyor reglme 10 gün kala yaptım bu arada gögüs ağrılarım şişkinliğimden şüphelenip fotoğraflrı koyuyorum şimdi
Adetinize çok var bu testler hep doğru göstermiyor ki gösterse de 6 gün öncesi için geçerli

Regle 10 gün kala gebelik çıkmaz
Göğüs ağrınız yumurtlama olmuş demek sadece adet gününüzü bekleyeceksiniz

ikinci fotoda da çok ince bir çizgi görüyorum muhtemelen daha adetinize çok olduğu için. birkaç gün sonra tekrar edin testi. Bu arada markası nedir
Markasını bilmiyorum canım 2. Fotoğraf beklediktwn sonra o hale geldi daha belirgindi de var mıdır gebelik peki

Markasını bilmiyorum canım 2. Fotoğraf beklediktwn sonra o hale geldi daha belirgindi de var mıdır gebelik peki
bir kaç gün sonra testi tekrarlayın daha güvenilir testlerle, eğer varsa daha da belirginleşir 10 gün çok erken olmuş. Adet gününüzde ya da geçince kan verirsiniz. İnşallah gebelik vardır 🙏🩷

Back
X