Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testinde ilk pozitif silik bir şekilde çıkıp da daha sonra o çizgi kaybolunca ne demek oluyor reglme 10 gün kala yaptım bu arada gögüs ağrılarım şişkinliğimden şüphelenip fotoğraflrı koyuyorum şimdi
Erken gebelik testinde ilk pozitif silik bir şekilde çıkıp da daha sonra o çizgi kaybolunca ne demek oluyor reglme 10 gün kala yaptım bu arada gögüs ağrılarım şişkinliğimden şüphelenip fotoğraflrı koyuyorum şimdi
bir kaç gün sonra testi tekrarlayın daha güvenilir testlerle, eğer varsa daha da belirginleşir 10 gün çok erken olmuş. Adet gününüzde ya da geçince kan verirsiniz. İnşallah gebelik vardır