Gebeliğe Hazırlık Bilgi verir misiniz kızlar 😐

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mneozgurrr09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2021
988
324
33
Merhaba kızlar Ben bu ay 17 maysta regl olursam eger ovulasyon testi alicam nasil yapiliyo yumurtlama gununde mi kac tane almam gerek bilmiyorum yapmadim hic siz nasil kullaniyosunuz bu testleri hamilelik testi ne zman yapmam gerek bana bi aciklar misiniz lutfen yada bu ay gectimi

Son düzenleme:
Canim adett oldugun gunden hesaplayip 14.gunde yumirtlama oluyor ondan bi gun once denemeye basla sen set halinde alirsan daha iyi hergun kontrol edebilirisn set halinde daha ucuza da geliyor

Daha bu ay bile yumurta oluşmamıştır ki. Bugünleri iyi değerlendirin. Eğer 17 si bat ise bugün yumurtanın oluştuğu gün olabilir

adetin bittiği günden başıayp yumurtlama gününde iki çizginin de pik oldugunu görene ve 2, çıkan çizgi silikleşene kadar
test yapacaksın , bu arada 1 var 1 yok ilişkiye girmeye devam edin

Canim adett oldugun gunden hesaplayip 14.gunde yumirtlama oluyor ondan bi gun once denemeye basla sen set halinde alirsan daha iyi hergun kontrol edebilirisn set halinde daha ucuza da geliyor
Esim simdi 2 eczaneye gitmis ama yokmus acaba diger eczanelerde varmidir ki erken gebelik testi almis oda onu ne zaman yapabilirim acaba

Esim simdi 2 eczaneye gitmis ama yokmus acaba diger eczanelerde varmidir ki erken gebelik testi almis oda onu ne zaman yapabilirim acaba
Canim onu da yumrtlamani hesaplayip iliskiden bi 10gun sonra cikar sanirim erken gebelik testinde canim internetten siparis al biyle toplu sey halinde orda dah ucuz zaten trendyoldan bak istersen

Testi yapmadan en az iki saat önce sıvı hiçbir şey tüketmemek lazım canım. Labaquik diye bir test var 50’li satılıyor ben ondan alıyorum gayet iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…