Bilgi verir misiniz

Canisi kabalak

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
169
17
13
27
Korummasiz ilişkinin olduğu gece değil de ertesi gün sabah tuvakete gittim sıkıştım baya sandım ama az bisi gelmis yaptım mecbur bisey olur mu olmaz demi hamile kalmak istiyorum da tuvakete hemen gitmek istemedim sabah gittim
Bide adetime 5 gün kala girdik ama düzensiz im adetim geçen ay 12 sinde oldum ona göre hesaplayarak olur şak 4 gün var dün girdiydik olumlu olma ihtimali genede var demi

Geceden ertesi güne ohooo bir şey olmaz.

Ovulasyon testi alıp yumurtlama günlerinizi takip edin isterseniz. Ben kullanmadım ancak burada kullanan arkadaş çok, arama kısmında bi aratın olmazsa. Hangi gün yumurtladığınızı bilir, ona göre değerlendirirsiniz

Bide sol kasik ağrım var korunmasız iliskiden sonra oldu acaba dollenme olmaya mı çalışıyor

İlişkiden 5 dakika sonra bile tuvalete gitseniz bir şey olmaz. Aşılamada rahim ağzı düz olsun diye tuvalete sıkışık olunuyor. Aşılamadan sonra 5 dakika yatırıp kaldırıyorlar. Tabi ilk iş tuvalete... Aşılamayla normal ilişkinin sprem rahim kanalına girdikten sonraki aşamaları aynı, hamilelik ihtimali yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…