- 10 Mayıs 2024
- 384
- 79
- 18
- 33
- Konu Sahibi elispera_24
Transfer öncesi değerlerim bu şekilde iyi mi değil mi bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer öncesi değerlerim bu şekilde iyi mi değil mi bilemedimm
Merhaba benim lh hiç bakilmadi transfer yapıldıktan sonra e2 ve progesteno bakıldı E2 100 lerdeydi progeston 11 di çok şükür tutunduTransfer öncesi değerlerim bu şekilde iyi mi değil mi bilemedimEki Görüntüle 3546297
Progestrol düşük ama çatlatma yapılmadı daha notirmal mi bilmiyorum ovülasyon dönemindeyimTransfer öncesi değerlerim bu şekilde iyi mi değil mi bilemedimEki Görüntüle 3546297
Adetin kacinci gunundesin? E2 henuz dusuk gibi. Yumurta yeterince olgunluga gelince 250-300oluyo genelde. Progesteron da yumurtlama olmadigi icin dusuk olmasi normal geldi bana. Catlamadan sonra yukselecektir.Transfer öncesi değerlerim bu şekilde iyi mi değil mi bilemedimEki Görüntüle 3546297
Bende pcos var daha önce bu kadar yüksek olmamıştıAdetin kacinci gunundesin? E2 henuz dusuk gibi. Yumurta yeterince olgunluga gelince 250-300oluyo genelde. Progesteron da yumurtlama olmadigi icin dusuk olmasi normal geldi bana. Catlamadan sonra yukselecektir.
Vajinal kullandim. O daha etkili ve yan etkisi fazla yok. Sirt ustu uzan,eline eldiven gecir. Ittirebildigin kadar icine ittir. 15-20dk uzan kalkma. Fazlasi sonradan akar.Progestron 200mg ilacı nasıl kullandınız?
8 saat arayla 3 kere kullanacağım ama , ağız yoluyla vs. Demediler
Sizler nasıl kullandınız ?
Bendede pcos var, yumurta toplamada zirve yapmistir zaten ? Binleri gormustum ben.Bende pcos var daha önce bu kadar yüksek olmamıştı![]()
Benim değerim de bu şekildeydi toplama iptal edildi cnm e2 250 300 olmadan toplama yapmıyor benim doktorum ama senin ki transfer olduğu için farklıdır tabikiTransfer öncesi değerlerim bu şekilde iyi mi değil mi bilemedimEki Görüntüle 3546297
Vajinal kullandim. O daha etkili ve yan etkisi fazla yok. Sirt ustu uzan,eline eldiven gecir. Ittirebildigin kadar icine ittir. 15-20dk uzan kalkma. Fazlasi sonradan akar.
Benim transfer bu ayın 25 inde 1 hafta var bana transfere 4 gün kala kullandediBenim değerim de bu şekildeydi toplama iptal edildi cnm e2 250 300 olmadan toplama yapmıyor benim doktorum ama senin ki transfer olduğu için farklıdır tabiki
Evet canim gördüm:) darısı senin basina inşallah tutarİlk transferde pozitif i gördünüz mü?
Amin inşallahEvet canim gördüm:) darısı senin basina inşallah tutar
Progestan ı nasıl kullandınız ağız yoluyla mı?Evet canim gördüm:) darısı senin basina inşallah tutar
Hayır hazneye. Ilacı alirken uzerine yazmamislar mı? Bazı doktorlar icerek veriyor ama çoğu vajinal kullanimi tavsiye ediyor. Cunku daha etkili ve kullanimi rahat.Progestan ı nasıl kullandınız ağız yoluyla mı?