bilgilenmeye ihtiyacim war

kivvi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
248
28
48
Diğer
Merhaba arkadaslar biz esimle bebek dusunuyoruz bunun icin doktora gittim henuz esime bi tedawi uygulamadi vea bakmadi bana testler werdi ultrasonla bakti sonuclarimin hepsi cok guzel cikti yanliz sorum su bana monodoks antibiyotik folbiol folik asit ve klomen werdi duzenli kullandim dun gece klomen bitti ve bu gun bende cok akinti basladi bunlari utanarak yaziyorum ama bunun sebebi nedir aceba kendim okudugum kadariyla yumurtalar catlamaya baslayinca akinti olurmus acaba oylemi yoksa baska biseymi doktorum cumartesi bekliyor bende durumlar boyle oldugunaa gore benim ne yapmam gerekiyor lutfen bilgili arkadaslardan vea ayni durumu yasayan arkadaslardan mesajlarini bekliyorum

merhaba geçmiş olsun. durumun hakkında kesin bilgim yok ama ciddi birşey olmadığını söyleyebilirim. ilaçlar hormonarı etkilediği için akıntı artmış olabilir, ayrıca hamlieliğin ilk aylarında da akıntı çok olur ama hormon ilaçları kullanırken hamile kalmak pek mümkün değil. Bebek istiyorsanız, sana da eşine de hacamat olmanızı tavsiye ederim.

hacamat; bir tür kan aldırma ayrıca sünnet. şu an tüm dünyada giderek değeri anlaşılan ve yaygınlaşan unutulmuş bir şifa. ayrıca Aidin Salih-Gerçek Tıp kitabında önerilere uyarsanız rahatça bebek sahibi olabilirsiniz Allahın izniyle.

Çünkü kısırlığın ana sebebi; hormon hapları, deterjanlar, hazır katkılı gıdalar, yanlış yaşam ve yemek tarzıdır. bu gıdaların hepsinde osteoporoz kadınlık hormonunu taklit eden sentetik bir hormon vardır. (koruyucu ve tatandırılarda) ve vücutta aynı kadınlık hormonu gibi çalışır, onun yerine geçer. bu yüzden osteoporoz iş göremez hale gelir.
bunu tıp doktorlarından duymak çok zor çünkü eğitimleri tamamen ilaçla tedavi üzerinedir. ancak ilaçla tedaviyle dünyaya gelen bebekler sağlıklı anne babaların bebeklerinden daha fazla risk altındadır.hamilelik ve doğumdan sonrasında da..

yanlis bisi soylemek istemem ama hamileligin ilk aylari cok olur akinti..birde antibiyotik aliomussun acama enfeksiyon falan vardida o mu gidiyor..eger seffaf temiz ve kokusuzsa normal akinti deilse enfeksiyondur..gecmis olsun insallah hayirlisiyla en yakin zamanda bebek ozleminiz diner

merhaba geçmiş olsun. durumun hakkında kesin bilgim yok ama ciddi birşey olmadığını söyleyebilirim. ilaçlar hormonarı etkilediği için akıntı artmış olabilir, ayrıca hamlieliğin ilk aylarında da akıntı çok olur ama hormon ilaçları kullanırken hamile kalmak pek mümkün değil. Bebek istiyorsanız, sana da eşine de hacamat olmanızı tavsiye ederim.

hacamat; bir tür kan aldırma ayrıca sünnet. şu an tüm dünyada giderek değeri anlaşılan ve yaygınlaşan unutulmuş bir şifa. ayrıca Aidin Salih-Gerçek Tıp kitabında önerilere uyarsanız rahatça bebek sahibi olabilirsiniz Allahın izniyle.

Çünkü kısırlığın ana sebebi; hormon hapları, deterjanlar, hazır katkılı gıdalar, yanlış yaşam ve yemek tarzıdır. bu gıdaların hepsinde osteoporoz kadınlık hormonunu taklit eden sentetik bir hormon vardır. (koruyucu ve tatandırılarda) ve vücutta aynı kadınlık hormonu gibi çalışır, onun yerine geçer. bu yüzden osteoporoz iş göremez hale gelir.
bunu tıp doktorlarından duymak çok zor çünkü eğitimleri tamamen ilaçla tedavi üzerinedir. ancak ilaçla tedaviyle dünyaya gelen bebekler sağlıklı anne babaların bebeklerinden daha fazla risk altındadır.hamilelik ve doğumdan sonrasında da..

Osteoporoz degil de östrojen olmasın o????

regl döneminiz yakınmı yoksa yumurtlama dönemindemisiniz eğer yumurtlama dönemindeyseniz çalışmalara başlayın :49:
ben klomen üç ay kullandım tedavi döneminde dahil olmak üzere hamileliğin ilk üç ayı folik asit veriyor doktor mutlaka denilen şekilde kullanın.bu arada doktorunuz yumurtlama dönemi hesaplaması yaptımı acaba :26:

Back
X