Bilgilerinize ıhtıyacım var....

solangull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
33
0
36
Isparta
benim sorunum gögüslerimleee....5 aylık hamileyim ve gögüslerim inanılmaz derece büyüdü ..hamile kalmadan oncede zaten buyuktu 90 takıyordum sımdı ıse dahada buyudu bu benı cok rahatsız edıyor herkez ne kadar buyumus falan diyor...her seyden onemlısı bebeğimin sağlıklı dogması ama ..merak ettiğim bir sey var doğumdan sonra eskı halıne gelırmı yoksa hep boylemı kalır kımı kalır dıyor kımı gecer dıyor ..sizceeeee:97:

benim sorunum gögüslerimleee....5 aylık hamileyim ve gögüslerim inanılmaz derece büyüdü ..hamile kalmadan oncede zaten buyuktu 90 takıyordum sımdı ıse dahada buyudu bu benı cok rahatsız edıyor herkez ne kadar buyumus falan diyor...her seyden onemlısı bebeğimin sağlıklı dogması ama ..merak ettiğim bir sey var doğumdan sonra eskı halıne gelırmı yoksa hep boylemı kalır kımı kalır dıyor kımı gecer dıyor ..sizceeeee:97:

İlerleyen aylarda göğüslerinizin büyüklüğü azalacak (hamilelik süresince) en azından büyüklüğü artık göze batmayacaktır. Ayrıca emzirdiğiniz sürece büyük kalacak doğumdan sonra.. Emzirmeyi bıraktıktan sonra eski haline dönüyor ama ne kadar diri kalır bilemiyorum :)

ahhh canım bende senın gıbıyım zaten 90 takıyordum şimdi 7 aylık hamıleyım taşıyooo mübarekler heryerden :1:offf offffff:69:

benim de durum fena...boynumdan çıkacaklar nerdeyse yaa,iyice yukarı doğru gidiyorlar.umarım küçülürler

doğum yapıtıktan sonrada taş gibi içi süt dolu diri olur ve bebek emmmeyi bırakınca birden fos diye sönerler arkadasım merak etme hatta ben kızlık gögüs ölçümden daha küçük bedene dönmüstüm emzirmeyi kesince

:))gögüslerim 100 oldu :)))benimde çokkk büyük hayırlısı artık gören gögüs ve karın diyo kilomu gören yok umarım formu düzelir isteğim bu :)ayy bi de ben zayıfım normal de zaten ilgiçekerdi doğum sonrası zayıflarsam düşünemiyorum füzelerimi:)))

ben bir beden kadar büyük kalabiliyor diye duymuştum.
benm için sorun değil zaten de:)

Ben de hamılelikten önce 80 takıyordum şimdi 90 oldu 36. haftamdayım karnım artık kocaman oldu diye onun üstünde küçük duruyorlar diye midir bilmiyorum ama artık buyukluğu ilk zamanlarkı kadar göze batmıyor.
Doğumdan sonra kilo verınce bence onlar da küçülür tabii emzirmeyı bırakınca çünkü büyümelerinin sebebi içi süt dolabilsin diye...
Eşim bu buyuk hallerini hiç sevmıyor:(((

Back
X