Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Başlığı görünce az bilinen özel bir sorun var sandım merak ettim. Konu hamile miyim sorusu çıktı:)
Bilgisiz ve görgüsüz bir insanım ama yine de yüzsüzlük edip cevap vereceğim. Hamile değilsin.
Büyük ihtimalle pcos vardır yani polikistik over sendromu adetlerinin düzensiz olması ve ekim ayında adet olmaman ondan kaynaklanmıştır diye düşünüyorum nacizane fikrim
Konu sahibi, adet duzensizliginin sebebi ne imiş? Tabip bi hastalık adı demedi mi? hangi doğum kontrol hapiydi kullandığın? bu sırada erkek arkadaşın ne alemde?
( sanırım hipofiz bezi ile ilgili bi sorun var net bişey söylemiyo hiç bi doktor ilacın adını unuttum ya adet düzenleyicş demişti doktor ama eczacı ve etrafımdakiler doğum kontrol dedi aynı şey mi ikisi tam bilmiyorum da. Gercekten bu konuda çok cahilim o yüzden bilgili insanlardab yardım istedim.
Aynen valla biz vere vere gezmedigimiz icin cevaplama kategorisinde yokuz..gorgusuzden kastinin kesinlikle iliskiye girdigini elestrmek oldugu cok bariz...bize cevap hakki birakmamis
Aynen valla biz vere vere gezmedigimiz icin cevaplama kategorisinde yokuz..gorgusuzden kastinin kesinlikle iliskiye girdigini elestrmek oldugu cok bariz...bize cevap hakki birakmamis