Merhaba arkadaslar. Belki aranizda benim olayima yakin seyler yadamissinizdir, yardiminiza ihtiyacim var. 1 bucuk yillik evliyim ve bircogunuz gibi bende bebegim olsun istiyorum. 6 ay boyunca korundum ve esim istediginden dolayi hapi yarim biraktim. 3 ay boyunca adet olmadim. Hapin yan etkisidir diyede doktora gitmedim. 3ay sonra ilk adetim 26 agustostu..2. Adetim 29 eylülde oldu.. evlenmeden önce adet düzensizligim oldugundan kac gün de bir adet oldugumu bilmiyordum. Bu son adetimin arasindada 35 gün vardi. Daha sonra adetim gecikti, birkac negatif testten sonra pes etmedim 1hafta arayla hamile oldugumu ögrendim. Tam mutlu olduk derken birkac gün sonra kanamam oldu, yani erken düsük... bebegimi kaybettim.
23 kasimda kanamayla adet oldum. Doktor kendiliginden akacak, skinti yapma tekrar hemen hamile kalabilirsin dedi. gel gelelim bugün hala o günden beri adet olmadim... gecen hafta test yaptim negatif cikti...
Sizce gec döllenme olabilirmi..2haftayi coktan gecti adet olmadim.. tek belirtim kasiklarima agri giriyor ve gögüslerim sisti ve aciyor..
2. Defa ayni sorunu yasamak istemiyorum o yuzden doktora gitmeyede test yapmayada cekinir oldum...