Bilginize ve desteğinize ihtiyacım var :)

cansuu12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
122
22
18
33
Arkadaslar merhaba aranıza yenı katıldım. Bende hemen hemen herkez gibi anne olmak istiyorum ama bu ıstegım esımden dolayı bu zamanada kadar aksadı hazır değildik diyelim.. Bu ay karar verdık ve ılk denememizi yaptık.Sanırım kötü bi döneme denk geldi.Gecen ay adet döngüm cok gecıktı 47 gün sonr adet oldum.Daha dogrusu 47 gun den sonra korktum ve artık yapmam lazım dedim. ilk denemem dedğim gibi 3 gün var adetime ara ara kasıklarımla batmalar oluyor cok hafıf gogus ucumda hassasıyet var cok az diyebilirim bel agrım var ve ben o 3 gunu bile bekleyemıyorum :) en sık belirtiler neler herkezın farklı bir hikayesi vardır elbet :)

Ben de oluşan en erken belirti baş parmağımla göğüslerime bastirdigimda oluşan siziydi. Adetime 6 gun kala öğrendim hamile olduğumu bu sayede :)

adet olcakmisim gibi karnimda agri, goguslerimde sizlama ve cok ozur dilerim adete yakin artan libidomun yerlerde surunmesiydi hatta simdi dusununce daha net farkina variorm benim icin en bariz belirti libido dusukluguydu oyle isteksizlikten ziyade farkli bi durumdu cnk

Yardımcı olur musunuz? merhaba bayanlar doğum kontrol hapımı bırakalı 4 ay oldu, kondom ile korunuyoruz ancak kondomu boşalmaya yakın takıyoruz, adetim 2 hafta önce bitti, son bir haftadır mide bulantımla beraber baş dönmem oluyor, sizce hamile olmam mümkün mü?

Walla bnm adetim 2 gün gecikmişti arkadaşlarımın ısrarı üzerine test yaptım hiç umudum yoktu çünkü planlamamıştık istiyoduk sadece bi baktım pozitif sürpriz oldu :)) doktora gittiğimde üstüne adet görmüşsün bebek 6 haftalık demişti ben hiçbi şekilde farketmemiştim yani :))

kızlar kusura bakmayın lütfen yazmam biraz geç oldu sanırım ciddi anlamda fazla sabırsızım normalde yarın hasta olmam gerekiyor resmen iple çekiyorum. Dün aksam sinirlerimi bozan bi haber aldım onunla birlikte kasıklarıma inanlılmaz bir agrı girdi sabah kalktıgımdada hafıf agrı vardı ama sankı hasta olucakmısım gibi cok cok erken test için ınanın yapıyorumda bi umut diye erken oldugununda farkındayım ama son günlerde gözlerim ciddi yanıyor sureklı bi esneme var mıdem bı tuaf agızım tadı belkıde cok ıstedıgım ıcın oluyordur böyle ama insallah olur

Yatarken zor uyuyan ben oturururken bile uykuya dalıyordum kimsede bu belirti olmamış ama bi yerde okumuştum hamileliğimi en net tükürüğümün artmasından anlamıştım günlerce boğulcak gibi oldum

Evet tukuruk cogaliyor hele banyoda yuzumu yikarken ne salya gibi yeri geliyor tukuruyorum..uyku bi anda bastiriyor zaten...

Arkadasim gogusler hasaslasip buyuyor adet gunun gelse bile aynen devam ediyor..adet olacakmissin gibi oluyor evet ama beyaz ya da su renginde akinti geliyordu bende..ben de 3 gun kala adetime test yaptip evde esim sabirsizdir silik cikmisdi silik gebelik var demekdir suan 6 haftalik gebeligim Allh devamini hayirli sekilde nasip ederse...herkese herseyin hayirlisi..

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bir sorum olacak benim sizi ben geçen sene evlendim ve hemen hamile kaldım bebeğim 7 hafta 1 günllükken karnımda öldü ve bana hiç bir belirti vermedi ben 8 hafta 3 günlükken kontrole gittiğimde öğrendim bebeğimi kaybettiğimi ve şu an hamileyim ve bugün 7 haftalık oldu çok korkuyorum hamileliğimin başından beri ağrım sızım bulantım halsizliğim çok fazlaydı pazardan beri ağrım sızım yok mide bulantım devam edio cumartesi kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin dün doktorumu aradım ama hala endişeliyim ağrım sızım olmaması yine bebeğimi kaybetmiş olma ihtimalini düşündürüyor bana ve aklımı oynatacak gibi oluyorum..Desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var....

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bir sorum olacak benim sizi ben geçen sene evlendim ve hemen hamile kaldım bebeğim 7 hafta 1 günllükken karnımda öldü ve bana hiç bir belirti vermedi ben 8 hafta 3 günlükken kontrole gittiğimde öğrendim bebeğimi kaybettiğimi ve şu an hamileyim ve bugün 7 haftalık oldu çok korkuyorum hamileliğimin başından beri ağrım sızım bulantım halsizliğim çok fazlaydı pazardan beri ağrım sızım yok mide bulantım devam edio cumartesi kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin dün doktorumu aradım ama hala endişeliyim ağrım sızım olmaması yine bebeğimi kaybetmiş olma ihtimalini düşündürüyor bana ve aklımı oynatacak gibi oluyorum..Desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var..

7 haftalik hamile oldugunu belirtmissin de arkadasim dr gitip bebege baktirdin mi..bende bugun geldim dr dan 6 haftalik ama gecen carsamdan bu yana kahverengi kanama ve pihti seklinde bile kanamam geldi..dr kese normal bol bol su istirahat progestan sabh aksam..belirtim basdn beri midem bulnmiyordu bas donmem cok goguslerde ilk gunlere gore sakinlesdi..hersey olacagina varir ya dusun dusun daha cok stres hayirlisi arkadasim dr olumsuz bisey olsa mudahelede ediyorlar direk soyluyorlar...rahat ol zamana birak..

Merhaba kızlar, ben en son 21 temmuzda adet oldum...15 ağustos da ilk denemizdi zi yaptık...bir hafta sonra sağlık ocağı aile hekimine gittim kan tahlili yaptılar bişey çıkmadı...sonra bir hafta sonra gel dedi gittim 8.71 değer çıktı hamile olabilirsin dedi kadın doğum a git dedi ertesi güne devlet Hastanesine gittim. Doktor yoktu asistanı vardı Kan tahlili ni gösterdim alttan baktı dediki dış gebelik de olabilir hamile de olabilirdi. ..rahim tabakası ince dedi...10gün sonra gel dedi.... o gün dedim özel hastaneye de gideyim gittigittim karından ultrason çekti kan tahlili yaptırdım...ertesi gün gittigittim hamile değilsin dedi...adet söktürücü verdi ben eczaneden ilacı aldım ama kullanmadım bu sitede benim gibi olanlar hamileymiş korktum kullanmadım....5 gün sonra başka doktora devlet hastanesine gittim alttan keseyi göremedi kan tahlili yaptır yaptırdım ertesi gün gittim hamile değilsin dedi....yine hüsran tarlusal verdi zaten evde vardı kullandım baya oldu biteni ilaç adet olmadım...dün az kahverengi leke geldi bu sabahta kahverengi leke geldi nedir acaba ya kafayı yiyeceğim...

Daha önce hiç regli düzensizliğiniz oldu mu bu ilk mi? Psikolojik olarak hamileliği beklediğiniz için gecikmiş olabilir benimde gecikmişti doktorda pko teşhisi koymuştu meğer hem psikolojikmiş hemde vajinal enfeksiyonum çokmuş soğan kürü yaptım pko sanıyordum kendimi ama sonraki ay hamile kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…