kızlar kusura bakmayın lütfen yazmam biraz geç oldusanırım ciddi anlamda fazla sabırsızım normalde yarın hasta olmam gerekiyor resmen iple çekiyorum. Dün aksam sinirlerimi bozan bi haber aldım onunla birlikte kasıklarıma inanlılmaz bir agrı girdi sabah kalktıgımdada hafıf agrı vardı ama sankı hasta olucakmısım gibi cok cok erken test için ınanın yapıyorumda bi umut diye erken oldugununda farkındayım ama son günlerde gözlerim ciddi yanıyor sureklı bi esneme var mıdem bı tuaf agızım tadı belkıde cok ıstedıgım ıcın oluyordur böyle ama insallah olur
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende bir sorum olacak benim sizi ben geçen sene evlendim ve hemen hamile kaldım bebeğim 7 hafta 1 günllükken karnımda öldü ve bana hiç bir belirti vermedi ben 8 hafta 3 günlükken kontrole gittiğimde öğrendim bebeğimi kaybettiğimi ve şu an hamileyim ve bugün 7 haftalık oldu çok korkuyorum hamileliğimin başından beri ağrım sızım bulantım halsizliğim çok fazlaydı pazardan beri ağrım sızım yok mide bulantım devam edio cumartesi kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin dün doktorumu aradım ama hala endişeliyim ağrım sızım olmaması yine bebeğimi kaybetmiş olma ihtimalini düşündürüyor bana ve aklımı oynatacak gibi oluyorum..Desteğinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var....
Daha önce hiç regli düzensizliğiniz oldu mu bu ilk mi? Psikolojik olarak hamileliği beklediğiniz için gecikmiş olabilir benimde gecikmişti doktorda pko teşhisi koymuştu meğer hem psikolojikmiş hemde vajinal enfeksiyonum çokmuş soğan kürü yaptım pko sanıyordum kendimi ama sonraki ay hamile kaldımMerhaba kızlar, ben en son 21 temmuzda adet oldum...15 ağustos da ilk denemizdi zi yaptık...bir hafta sonra sağlık ocağı aile hekimine gittim kan tahlili yaptılar bişey çıkmadı...sonra bir hafta sonra gel dedi gittim 8.71 değer çıktı hamile olabilirsin dedi kadın doğum a git dedi ertesi güne devlet Hastanesine gittim. Doktor yoktu asistanı vardı Kan tahlili ni gösterdim alttan baktı dediki dış gebelik de olabilir hamile de olabilirdi. ..rahim tabakası ince dedi...10gün sonra gel dedi.... o gün dedim özel hastaneye de gideyim gittigittim karından ultrason çekti kan tahlili yaptırdım...ertesi gün gittigittim hamile değilsin dedi...adet söktürücü verdi ben eczaneden ilacı aldım ama kullanmadım bu sitede benim gibi olanlar hamileymiş korktum kullanmadım....5 gün sonra başka doktora devlet hastanesine gittim alttan keseyi göremedi kan tahlili yaptır yaptırdım ertesi gün gittim hamile değilsin dedi....yine hüsran tarlusal verdi zaten evde vardı kullandım baya oldu biteni ilaç adet olmadım...dün az kahverengi leke geldi bu sabahta kahverengi leke geldi nedir acaba ya kafayı yiyeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?