Bilgisayar bilenler acil bakabilir mi

EylemHemsire

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
490
1
46
İstanbul
kızlar bilgisayara geçen format attım ve bugün nvidia yükledim ama ekran gidip geldi gidip geldi ve kapandı tekrar başladı
Neden böyle yapıyor bilen birisi yardımcı olabilir mi
Ne yapmam gerekiyor
Windows 7 ultimate kullanıyorum

ekran kartı drıverı kurulurken gıdıp gelmesı ve pc nın kendını yenıden baslatması normal.
anlamadıgım sureklımı ekran gıdıp gelıyor? o yuzden mı actınız konuyu?
eğer oyleyse win7 ye uygun drıver kurmamıs olabılırsınız. xp drıverı kurmus olabılırsınız mesela.
belki ekran kartına taktıgınız yada monıtore taktıgınız kablolar gevsektır, temassızlık vardır. onları bı kontrol edin.

Evet sürekli ekran gidip geliyor ve kendini resetliyor
bir de şu uyarı geliyor kernel mode hatası veriyor aynen şöyle

Nvidia Windows Kernel Mode Driver ,Version ***.** görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu."

laptop kullanıyorum ve doğru yüklediğimi düşünüyorum daha öncede bunu yüklüyordum çünkü
windows 7 64 bit

Valla günceli, eskiyi, 32 yi , 64 ü denedim ama hiçbiri fayda etmedi
Ekran kartı yerinden oynadı diyorlar ama açıp bakacak bilgim yok o kadar
Birde içindeki birşey pc de de yüklüyse hata verir diyor nette
anlamadım gitti

kurduğun driverı kaldır.. güncel driverını indir ve kur.. Bide bana özelden pcnin markasını ve ekran kartının modelini yazarsan ona göre çözümler bulmaya çalışalım

Pardon laptaop değilmiş... ekran kartı yerinden oynasa görüntü alamazsınız zaten. siz bana en iyisi pcnin özelliklerini yazın

Son düzenleme:
öncelikle kurduğunuz driver sizin bilgisayarıza ait bir driver mi onu kontrol edin. Yanlış bir sürüm/model yada kurum şekli buna sebep olabilir. Bir de kurulumu gerçekleştiriken aygıt yöneticisinden yükleyin. Kurduğunuz ortamdan açıp setup ile yükleme yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…