- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
Merhaba kızlar benim hatta tüm ailemin sorunu bu. 11. Sınıfa giden bi erkek kardeşim var. Kendimi bildim bileli bilgisayar başına geçtiğinde kalkmasını bilmeyen bi çocuk. Yaptığı şey de oyun oynamak. Hafta içi okuldan dolayı oyun oynamasına izin vermiyoruz bu sefer bi kenara çekilip cep telefonundan oyunlarla ilgili videolar izliyor yada son zamanlarda yabancı diziler izliyor. Haftasonu da kahvaltidan sonr bi basliyor biraktirana kdar hatta gece yarilarina kadar oyun oynuyor. Çok içine kapanık biridir ne derdini anlatır ne derdi olanla dertlesir. Evdeki problemler bile biraz olsun önemli değildir onun için (yani dışarıdan öyle gösteriyor kendini). Defalarca konuştum bi derdi mi var neden böyle ağzından bir cümle dahi alamadım. Çalışkan bi çocuk değil okul konusunda aslında bi problemi olmasın çalışkan olmamasına da razıyım (ailem özellikle annem haric). Ama neden böyle bilmiyorum. Korkuyorum bi yandan bi sorunu olmasından ama nasıl cozucem bilemiyorum :/ Bazen aklıma doktora götürmek geliyor bilg bağımlılığı için ama nasıl konusucam ne dicem bilmiyorum. Hic yardım edecek yada fikrini soyleyecek birileri var mi aranızda. ?