- 29 Temmuz 2013
- 307
- 72
- 53
- Konu Sahibi majestecik
Kızlar bilgisayardan yazılımdan donanımda anlayan bu işi severek yapan eğitim alan ya da bilgisayar ile haşır neşir olmayı sevenleri buraya alalım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen harıka düşünmüşsün canım benım benımde su 2. senem bitince dgs olmazsa bi 3dmax kursu almak gibi bi niyetım var bakalım
ikisinde de yardımcı olurum canım excelde fonksiyon deneyimim bile oldu bi nebze ofis egıtımı sart ya gunumuz bilgisayar cağı .. bizde işte hep kod hep kod okulda
Selam canım hosgeldın kodlarla aran nasıl hangi dillerde iyisin ? ben daha çok c c#
canım ınsallah alırsın dualarm senınle aynen bende ya oyle dersler genelde ba aa gelıyo ama yapamycam dıye ıse baslaynca korkuyorum erkek arkadasım muazzam iyi yazılım konusunda mantıgı kusursuz ... hatta bana kızıyo nıye yapmıyon dıye :)
Aynen adamla hayaller felan da komik oluyo boyle olunca işten gelince html ile site felan yaparız ek gelir flnkonusmalara bak
![]()
canım dgs hakkında alıntı yapmadan yazmısımHahaha iyimiş, bizim meslegimiz çok güzel aslında. Evde bile para kazanabiliyorsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım dgs hakkında alıntı yapmadan yazmısım![]()
canım dgs dikey geçiş sınavı programcılık bitirenler muhendisin hızlandırılmısı ve kaliıtesi az olan 2 yıllık bolumu diyelim sayet bu sınavda basarılı olursa 4 yıllık muhendislik fakultelerine gecebiliyor
aynen temel var da ıster ıstemez egıtım kalitesi düşük oluyo .. bakalım dgs ıle yazmayı dusun uyorum olursa ınsallahAnladim canim :)
Bizim bölümde herkes cok zorlandi, cünkü matematik ve fizik dersleri cok agir. Zaten bir cok kiside ya bölümü degistirdi yada üniversiteyi birakti.
Bizim üniversitede hem sinavlara hazirlanman gerekiyor hemde ayni anda bir sömesterde 2-3 tane yeni proglamlama dili ögrenip projeler hazirlaman gerekiyor.
Türkiyede sistem nasil bilmiyorum ama önce proglamcilik bitirenler bukadar zorlanmayacagini düsünüyorum cünkü, zaten program yazmasini biliyorlar![]()