Bilgisayar !!

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Bilgisayarda uzun süre uğraşırsanız vee oturup kalırsanız 1-2 saat veya hiç farketmez 15 dk... Kalktığınızda gerçek hayattan kopmus gibi oluyormusunuz,Çevrede olup bitenlere karşı afedersiniz salak gibi baktıgınız oluyormu bir müddet?:26::53:

Evet oluyor bende. Hiçbir şey yapasım gelmiyor bazen. Salak salak dolanıyorum. Bilgisayar başındayken de boş boş vakit geçirdiğim çok oluyor malesef. :s

Pc ye kapılıp hayatı aksattığım çok oluyor.

Evet bazen sanaldan reele geçerken zorlanıyorum.

Hangisini yaşadığımı şaşırıyorum

aynenn aslında bu bilgisayarr bizii daha pazsif yapıyor eskiden olmadığıı zamanlarda daha aktif biriydimm

internet kafe ısletıyorum kızlar ve ben evlıyım kayınvalıdem bana asalakmısım gıbı davranıyor bu yuzden onu sevmıyorum cunku bu benım ısım ve benım beynımde uyusuyor kendısı evde aksama kadar yatıyor bende yatsam bende ıyı olurum demı...

Ne yapsak .. Bilgisayarsız hayatta düsünülmez su zamanda.. Oturmayım diyorum duramıyorum. Oturuyorum yarım saat sonra bir mutfaga gidiyim diyorum,sanki halen netteyim etrafa mal mal bakıyorum :) Uf...:33:

yok hiç dünyadan kopmuş gibi olmuyorum.evde 3 çocuk olunca reel hayata hızlı bir şekilde geçiyorum :9:

Valla bende oluyorum salağa çeviriyor beni bazen .. Başımda çok ağrıyor, zaten bugün bilgisayar basında çok fazla zaman geçirmeme kararı aldım ..
Radyasyonda ölebilirim :9: Afallıyorum :86:

Aaa çok şaşırdım:53:yani ilk defa duydum böyle birşey gerçek hayattan kopuş gibi.herelde buda depresyon gibi birşey olsa gerek.bende bazen haddinden fazla kalırım nette(bugün gibi mesela)ama hiç öyle durumlar olmadı çok şükür.ben sadece fiziksel zararlarından dertliyim.beni kamburlaştırıyor bu şey...:50:

yeri gelir 10 dakika bakar çıkarım.

yeri gelir 2-3 saat takılırım nette.

İşlerimi aksatmam,çünkü pc bana değil,ben ona hükmediyorum.

Pc başından kalkıncada bir kopukluk yaşamıyorum,herşey normal yani.

x işaretine tıklayıp sayfayı kapattığım anda sanalda herşey benim için bitmiştir.

sabah 8 - akşam 7 tam 11 saat başında oturuorum kızlar.. eğer bi işim varsa akşam evde de açarım ama yoksa hayatın keyfine bakarım.. hiçte öyle kopukluk falan hissetmiyorum valla :66:

ben de kopuorum bazen hayattan.. bu bilgisayar emiyor sanki tüm yaşam gücümü.. bağımlılık gibi bişi ya !

Back
X