Bilgisayarınızın ismi var mı?

çok yaşa canım yaa benimkinin bi ismi yok ama şimdi koydum benimkide ayşegül olsun:roflol::roflol:

Asuman ha....:roflol::roflol::roflol:
Bilgisayarına bile isim bulmuşsun ne güzel. Benim de buzdolabı süsüm var adı Cabbar, niyeyse birden o geldi aklıma...
Asuman deyince de yengem geldi aklıma.Asuşum çok özledim kız.Canım benim...
Eminim sen neşeli birisisindir.Bu bilgisayara isim koyma konusunu ben de düşüneceğim. Bulursam yazarım.

Asuman ha....:roflol::roflol::roflol:
Bilgisayarına bile isim bulmuşsun ne güzel. Benim de buzdolabı süsüm var adı Cabbar, niyeyse birden o geldi aklıma...
Asuman deyince de yengem geldi aklıma.Asuşum çok özledim kız.Canım benim...
Eminim sen neşeli birisisindir.Bu bilgisayara isim koyma konusunu ben de düşüneceğim. Bulursam yazarım.

Cabbar hasırnaşık şey
nedense benimde aklıma yavru kedim geldi, ben ona saliha derdim eşimse abdül rezzak:roflol::roflol::roflol:
çok özledim onu :çok üzgünüm:

Ben bilgisayarıma koymadım ama yazıcımın ismi var: Haşmet. (markası HP olduğu için Haşmet diyesim geliyo :1rolleyes: )

Kediye köpeğe isim veriliyorda pc ye neden verilmesin.
Benim pc nin adı asuman.:roflol:
Ya sizin ki?

:roflol::roflol::roflol: hey allaam yaaa, asuman ha, gece gece yok yere güldürdün beni valla :) :)

benimkide karabaş olsun baaariii tatlicadiarzu hehehee hiçte komik deeil, ama olsun laelaelaelaelae

benimkinin adı dallama galiba...kızınca bilgisayarıma dallama diye küfür ederim de...bi de bilgisalak derim kendisine... :utangac:

:))))bi kaçık ablamla biziz zannediyordumm...bi gün arızalanmıştı çok kızmıştıkk bütün gece uğraşmıştık geyik yaparken nası oldu laf arasında MUTLU demiştim :):)
ismi MUTLU kaldı valla:D

Back
X