CitlembiK Bir kalbe girmek nasip, kalmak marifet... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 3.705 1.993 723 10 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi CitlembiK #1 Sonuna kadar izleyin olur mu? Beğendiniz mi?
E EU1 Ziyaretçi 10 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi CitlembiK #2 bende var bu msn de yazarken çalışıyorum kısa yolund açıkıyo.her gördüğümde midem bulanıyo ama çok komik.kafa patlama anı nasıl böğğğğğğ
bende var bu msn de yazarken çalışıyorum kısa yolund açıkıyo.her gördüğümde midem bulanıyo ama çok komik.kafa patlama anı nasıl böğğğğğğ
CitlembiK Bir kalbe girmek nasip, kalmak marifet... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 3.705 1.993 723 10 Ekim 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi CitlembiK #3 mavii20 .!.: kafa patlama anı nasıl böğğğğğğ Genişletmek için tıkla... haklısınn..... ama aynı beni anlatıyo gibi sanki... hem çalışıyorum hem msn ye takılıyorum ee :enbuyukkk: da var...
mavii20 .!.: kafa patlama anı nasıl böğğğğğğ Genişletmek için tıkla... haklısınn..... ama aynı beni anlatıyo gibi sanki... hem çalışıyorum hem msn ye takılıyorum ee :enbuyukkk: da var...