- 18 Ocak 2017
- 758
- 349
- 18
- Konu Sahibi minik_oglum
-
Aynı şeyi ben söyleyecektim :))BİŞEY OLMAZ PROTEİN OLMUŞ.
Hiiiiiiiiiiiiç bişicik olmaz :)okunuyor ama kimsnn bilgisi yok sanrm neyse tskrlr
inan hormonlu organik mevzusu deil yaHic bisey olmaz tabiki aksina kurtlu meyve organiktir ne mutlu organik meyve tuketiyorsunuz:) hormon basilmis kurtsuz meyveden iyidir
Kapmaz. Zaten mikrop olsada sen kaparsın o da bebege bulasmaz.ama arkdslar olu kurtlardi mikrop falan kapmaz demi bebegm
insallah canmKapmaz. Zaten mikrop olsada sen kaparsın o da bebege bulasmaz.
beeen hemde yedikten sonra farkettim:)) kiraz yemistm yazin:)) bisey olmaz merak etme midenin asidi hakkindan gelmistr onlarin:)mrb arkdslar demin meyve yemeye karar verdm topldm geldm ( meyveligimizn nasil dikkatsizlik denmesin die aciklyrm ) hijyenede dikkat ederim yikadm falan guzel gorunuyrlardi bir yandan yiyip bir yandan tv bakydm derken gozum bian seftaliye daldi derken icinde bir suru ölmus kurt gordumtabi ben o kisma yeni gecmistm cok yememismdr ama biraz yedigim muhtemel 3 4 tane kadar yemis olabilirm hamileyken basina gelen benzer olsy yasayan bilgisi olan arkds var miiiiii bebegme bsy olur mu lutfen yardmci olum
ayyu insallah canmbeeen hemde yedikten sonra farkettim:)) kiraz yemistm yazin:)) bisey olmaz merak etme midenin asidi hakkindan gelmistr onlarin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?