Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim cevabın içinKese için beta hcg 1500 ve üzerinde gözüküyor diye biliyorum. Benim karın ultrasondan 4+6 kese görüldü, 6+1 de kalp atışını gördük erken haftalarda zararı olduğu için dinletmedi doktorumuz, 8+2 de kalp atışını duyduk.![]()
Çok teşekkür ederim bende 4+5 bu cuma kontrolüm var kese gözükür değilmiHerkeste farklı olabilir. Benim 4+4 kese 7+2 kalp atışı
Ben 5 te kese 6+2 de kalp atışı duymuştum ama herkeste değişebiliyor 8 e kadar kalp atışı duymak gerek en geçKese ve kalp atışı kaçıncı haftada gözüküyor bilgisi olan cevap verirse çok mutlu olurum![]()
Cuma günü 5+4 oluyorum galiba inşallah görürüm bendeBen 5 te kese 6+2 de kalp atışı duymuştum ama herkeste değişebiliyor 8 e kadar kalp atışı duymak gerek en geç
Keseyi çok büyük ihtimalle görürsün ama kalp atışını henğz sanmıyorum çok erken ama yine de belli olmaz :)Cuma günü 5+4 oluyorum galiba inşallah görürüm bende![]()
Çok teşekkür ederim canımKeseyi çok büyük ihtimalle görürsün ama kalp atışını henğz sanmıyorum çok erken ama yine de belli olmaz :)
Keseyi yüksek ihtimalle görürsünüz, kalp atışı için biraz daha zaman gerekli umarım güzel haberler alırsınızÇok teşekkür ederim cevabın içinben 4 hafta 5 günlük daha bu cuma randevum var gözükür değilmi
Çok teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsunKeseyi yüksek ihtimalle görürsünüz, kalp atışı için biraz daha zaman gerekli umarım güzel haberler alırsınız![]()
Hiç endişelenme stres yapma herşey yolunda ilerleyecekÇok teşekkür ederim canımduanı beklerim
çok endişeliyim
Allah razı olsun canım benimHiç endişelenme stres yapma herşey yolunda ilerleyecek![]()