- 6 Aralık 2021
- 18
- 6
- 6
- 27
- Konu Sahibi fatmabasar
-
5.günmüş olur büyük ihtimalle. Ben 3.gün embriyosunu 8.gün öğrenmiştim mesela5 yıldır evliyim 2 kere başarısız aşılama geçirdim ve artık tüp bebek kararı aldım 14 şubatta trensfer gerçekleşti ve 24 şubatta test yaptırabilirsin dedi doktorum bugün 7 günüm ama dayanamıyorum ve aynı zamanda 24 şubat eşimin doğum günü önden test yapıp pozitifse ona süpriz hazırlamak istiyorum 7 günde belli olurmu sizce ?
Yapmalımıyım bu arada 5AA gün embriyosu
Ben 8.gun kan vermiştim beta 183 çıkmıştı. 5. Günde idrar testinde çok silik çizgi görmüştüm.5 yıldır evliyim 2 kere başarısız aşılama geçirdim ve artık tüp bebek kararı aldım 14 şubatta trensfer gerçekleşti ve 24 şubatta test yaptırabilirsin dedi doktorum bugün 7 günüm ama dayanamıyorum ve aynı zamanda 24 şubat eşimin doğum günü önden test yapıp pozitifse ona süpriz hazırlamak istiyorum 7 günde belli olurmu sizce ?
Dayanamadım kendimi hastanede buldum kan testi verdim sonucu bekliyorum insalhh çıkar yoksa çöker kalırım kimseye haber vermeden geldim bide ama galiba hesaplarımda yanlışlık yaptım transfer edilen gün sayılıyormu?5.günmüş olur büyük ihtimalle. Ben 3.gün embriyosunu 8.gün öğrenmiştim mesela
Benim idrar testim hep tek çizgi çıkıyorBen 8.gun kan vermiştim beta 183 çıkmıştı. 5. Günde idrar testinde çok silik çizgi görmüştüm.
Transfer günü sayılmaz. İnşallah hamilesinizdirDayanamadım kendimi hastanede buldum kan testi verdim sonucu bekliyorum insalhh çıkar yoksa çöker kalırım kimseye haber vermeden geldim bide ama galiba hesaplarımda yanlışlık yaptım transfer edilen gün sayılıyormu?
İnslalah güzel bir haberle gelirsin cnm. İdrar testi pek güvenli olmuyor. Varsa bile çıkmayabilirDayanamadım kendimi hastanede buldum kan testi verdim sonucu bekliyorum insalhh çıkar yoksa çöker kalırım kimseye haber vermeden geldim bide ama galiba hesaplarımda yanlışlık yaptım transfer edilen gün sayılıyormu?
Yok transfer günü sayılmıyor. Hayırlısı olsun hakkınızda öyle demeyin yine denersinizDayanamadım kendimi hastanede buldum kan testi verdim sonucu bekliyorum insalhh çıkar yoksa çöker kalırım kimseye haber vermeden geldim bide ama galiba hesaplarımda yanlışlık yaptım transfer edilen gün sayılıyormu?
Mağlesef kandada negatif çıktı 4 gün daha var normalde test gününe ama psikolojikken bittim yani daha ümidim yokİnslalah güzel bir haberle gelirsin cnm. İdrar testi pek güvenli olmuyor. Varsa bile çıkmayabilir
Benimki oldu, dondurulmuş transfer (taze transfer yaptirdiysaniz catlatma ignesi etkisi ile yalanci pozitif çıkar), cift embriyo bir 5aa bir blast, 9 aralik transfer oldum 14 aralik beta 30 çıktı. Ama negatif olursa moralinizi bozmayacaksanız yapın, hayirlisi olsun simdiden5 yıldır evliyim 2 kere başarısız aşılama geçirdim ve artık tüp bebek kararı aldım 14 şubatta trensfer gerçekleşti ve 24 şubatta test yaptırabilirsin dedi doktorum bugün 7 günüm ama dayanamıyorum ve aynı zamanda 24 şubat eşimin doğum günü önden test yapıp pozitifse ona süpriz hazırlamak istiyorum 7 günde belli olurmu sizce ?
Iste bakın bunu yapmayın, çökmeyin hemen daha gününüz var belki beta o kadar yukselmemistir uzmeyin kendinizi =(Mağlesef kandada negatif çıktı 4 gün daha var normalde test gününe ama psikolojikken bittim yani daha ümidim yok
Cnm benim arkadaş 5. Gün kan vermişti 10 çıkmıştı. Bnece ilaçlarına devam et. gününde tekrar kan verMağlesef kandada negatif çıktı 4 gün daha var normalde test gününe ama psikolojikken bittim yani daha ümidim yok
5.gun embriyosu 9.gunde benim gebelik testinde cikmisti suan bence erken5 yıldır evliyim 2 kere başarısız aşılama geçirdim ve artık tüp bebek kararı aldım 14 şubatta trensfer gerçekleşti ve 24 şubatta test yaptırabilirsin dedi doktorum bugün 7 günüm ama dayanamıyorum ve aynı zamanda 24 şubat eşimin doğum günü önden test yapıp pozitifse ona süpriz hazırlamak istiyorum 7 günde belli olurmu sizce ?
Kan testi yaptım ben bugün 6 gün sizce erken mi?5.gun embriyosu 9.gunde benim gebelik testinde cikmisti suan bence erken
Kan değerin kaç çıktı canimKan testi yaptım ben bugün 6 gün sizce erken mi?
0,1Kan değerin kaç çıktı canim
Üzme kendini test gününde tekrar ver belki geçmemiştir daha kana
Erken kana 10.gunde anca geciyoKan testi yaptım ben bugün 6 gün sizce erken mi?
Gerçekten mi bide çok bel ağrım var ara ara kaşık ağrısı vuruyor karnıma bunlarda beni korkutuyorErken kana 10.gunde anca geciyo
Benim idrarda 9.gunde cikti kan icin 10.gunde gittimGerçekten mi bide çok bel ağrım var ara ara kaşık ağrısı vuruyor karnıma bunlarda beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?