• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan var mi?

nice1985

Başka dallara tutunmak yerine, kendime ağaç oldum.
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2014
3.182
3.067
448
Merhaba arkadaslar.ben diş hekiminin yaninda asistanlik yapiyorum.normal gunlerde 7 cikis....tabik8 benim mucadelem sonunda boyle oldu.çunku 7 de hasta aliyordu....kizdimmmm...neyseki almiyor artik. c.tesi yarim gun uyguluyor.ama 5 de cikis.....

Yarim gun calismasi kaca kdr? Ve hakkim varmi normal sartlarinda bana uygulanmasinda....sigortaliyim.

Merhaba arkadaslar.ben diş hekiminin yaninda asistanlik yapiyorum.normal gunlerde 7 cikis....tabik8 benim mucadelem sonunda boyle oldu.çunku 7 de hasta aliyordu....kizdimmmm...neyseki almiyor artik. c.tesi yarim gun uyguluyor.ama 5 de cikis.....

Yarim gun calismasi kaca kdr? Ve hakkim varmi normal sartlarinda bana uygulanmasinda....sigortaliyim.

yarım gün çalışması şu kadar saat diye bir kural yok, haftalık çalışma 45 saattir üstü mesaiye girer, siz de hesaplayın kendi sürelerinize göre.
iş yeri isterse hafta içi saatleri az tutar ve ctesi tam gün de çalıştırabilir, ya da tam tersi, diş hekimi muayene mi klinik mi bilemiyorum ama bu gibi bir yerde çalışma saatlerinin birebir uygulandığını düşünmüyorum ama tabi çalışıp çalışmamak size kalmış.

Yarım gün 5 e kadar nasıl oluyor yahu.. o tam gün olmuş , ben de Cumartesi’leri öğlene kadar çalışıyorum 12 de çıkıyorum 1 saat 15 dk sonra bitiyor mesaim hadi sizin de 1 e kadar olsun. Haftalık 45 saatin üstü mesai parası almanız gerekiyor

Yarim gun calismasi kaca kdr? Ve hakkim varmi normal sartlarinda bana uygulanmasinda....sigortaliyim.[/QUOTsizin yorumlariniza gore dr.konusacagim
bende yarım gün çalışıyorum 1 e kadar 5 çok geç
yarım gün çalışması şu kadar saat diye bir kural yok, haftalık çalışma 45 saattir üstü mesaiye girer, siz de hesaplayın kendi sürelerinize göre.
iş yeri isterse hafta içi saatleri az tutar ve ctesi tam gün de çalıştırabilir, ya da tam tersi, diş hekimi muayene mi klinik mi bilemiyorum ama bu gibi bir yerde çalışma saatlerinin birebir uygulandığını düşünmüyorum ama tabi çalışıp çalışmamak size kalmış.
5 çok geç değil mi ?
Nerdeyse tam mesai saati
Normalde 1-1.30 arasıdır
bende yarım gün çalışıyorum 1 e kadar 5 çok geç
Kizlar,normalde oglen arasi tatili dahi yok.ayakta yemek yiyoruz.ne cay molasi ne bir birsey.....of bi gun haklarimi ariycam ve oglen cikicam.

Kizlar,normalde oglen arasi tatili dahi yok.ayakta yemek yiyoruz.ne cay molasi ne bir birsey.....of bi gun haklarimi ariycam ve oglen cikicam.
evet haklarını ara, vermezlerse çıkarsın. verirlerse devam edersin, vermezler de sen çalışmaya devam edersen onların sana sunduğu hakları kabul etmiş olursun ve hakkının yendiğini artık söyleyemezsin. bizim insanlarımız haklarını aramıyor arayınca olumsuz yanıt aldığında işi bırakmıyor sonra da şartları kabul etmiş oluyor ama esasında hep hakkının yenildiğini düşünüyor, hakkının yendiğini düşünüp istersen ve vermezlerse çalışmaya devam edersen kabul etmiş olursun hakkın yenmemiş olur. anlatabiliyor muyum?
işim gereği bu olaylara çok şahit oluyorum.

Back
X