- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
arkadaşlar biz 1 temmuzda tatile cıktık ve ben tatil için adet geciktirici kullandım. normal adet geciktirici değil de, hamileler için zararsız olan bi hap var dedi doktor ben de onu aldım.hamile değilim ama biliyosunuz ya öyleyse korkusundan dolayı progeston kullandım. bu gün ilacı bıraktığımın 3. günü. bu ilacı bırakınca adet olması 10 güne kadar sürebiliyormuş. buraya kadar herşey normal. ben bu gün sırf merakımdan evde hamilelik testi yaptım. ikinci çizgi kopkoyu çıktı. adet olmamamdan şüphelenip yapmadım ama normalde de sürekli adetim geciktikçe yaparım bilenler bilir. şimdi bu gün yaptığım testin pozitif çıkmasının sebebi 3 gün öncesine kadar progestan kullanmış olmam mı yoksa gerçekten hamile miyim acaba? fikri olan var mı arkadaşlar? veya bu ilaç hakkında bilgisi olan? bu arada eğer o ilacı kullanmamış olsaydım bu gün 12 gün gecikmiş sayılıyor adetim
KIZLAARR benim sürekli bebiş konusunu açmamdan sıkılanlara müjde :) bu gün hamile olduğumu öğrendim. önceki gibi değil, bu normal bi gebelikmiş. kalp atışını bile duydu doktor.inşallah hayırlısıyla devamı da gelir
KIZLAARR benim sürekli bebiş konusunu açmamdan sıkılanlara müjde :) bu gün hamile olduğumu öğrendim. önceki gibi değil, bu normal bi gebelikmiş. kalp atışını bile duydu doktor.inşallah hayırlısıyla devamı da gelir
Son düzenleme: