13 4300 15 8600 17 17200 bugün 20000 olamasi gerekiyor gibi kaba bir hesap yap ama doktor sorun görmemiş canım belki testte sorun vardırMerhaba kızlar
Benim son regl tarihim 7 Mart ve hamile olduğumu 1gun gecikince öğrendim kan testinde 2hafta önce.
13nisan da kan beta hcg sonucum 4300 çıktı. Bugün sabah ultrason muayenesinde doktorum kese gördü ve bebek 4 haftalik dedi ayriyeten kan beta hcg sonucum 10.000 çıktı bugün.
Bu değer normal mi ? 6 haftalık olması gerekmiyor mu ?
Haftaya Çarşamba gel kalp atışına bakalım dedi.
10.000 yerine 20.000 mi olması gerekiyor canım yani anlamadım? Özel hastanede verdim bu sabah beta hcg doktor 4 haftalık diyince şaşırdım kan sonucum 10 bin13 4300 15 8600 17 17200 bugün 20000 olamasi gerekiyor gibi kaba bir hesap yap ama doktor sorun görmemiş canım belki testte sorun vardır
En 2 günde %66 artması lazim HCG az artınca kese büyümüyor bu sefer gebelik haftası geriden geliyor ama doktora gitmişsiniz sorun olsa soylerdi10.000 yerine 20.000 mi olması gerekiyor canım yani anlamadım? Özel hastanede verdim bu sabah beta hcg doktor 4 haftalık diyince şaşırdım kan sonucum 10 bin
Anladım canım bende tereddüt ettim.. doktor bir sorun yok dedi kese görünüyor dedi ekranda da gördüm gösterdi ama muayene den önce kan verdiğim için sonucu görmedi çıkmadığı için o an..En 2 günde %66 artması lazim HCG az artınca kese büyümüyor bu sefer gebelik haftası geriden geliyor ama doktora gitmişsiniz sorun olsa soylerdi
5000 üstü çok rahat görünüyor benim son adet tarihim 28 Şubat 7 haftalık hamileyim tamAnladım canım bende tereddüt ettim.. doktor bir sorun yok dedi kese görünüyor dedi ekranda da gördüm gösterdi ama muayene den önce kan verdiğim için sonucu görmedi çıkmadığı için o an..
Farklı bir doktora daha gitmeni öneririm canım daha detaylı Bilgi veririrAnladım canım bende tereddüt ettim.. doktor bir sorun yok dedi kese görünüyor dedi ekranda da gördüm gösterdi ama muayene den önce kan verdiğim için sonucu görmedi çıkmadığı için o an..
Maşallah5000 üstü çok rahat görünüyor benim son adet tarihim 28 Şubat 7 haftalık hamileyim tam
İlk gebeliğin miMaşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin İnşallah. Benim neden öyle hafta geriliği beta hcg düşüklüğü oldu anlamadım
Evet öyle yapacam ama üst üste ultrason iyi midir bilemedimFarklı bir doktora daha gitmeni öneririm canım daha detaylı Bilgi veririr
Hayır canım 5 yaşında oğlum varİlk gebeliğin mi
Allah bağışlasın canımHayır canım 5 yaşında oğlum var
Allah razı olsun Amin İnşallahAllah bağışlasın canımHCG için kadın doğum doktoruna bile gidemiyorsan aile hekimine değerlerini göster bir de progesteron bakıldı mi
Kaç çıktı değerin canım progesteronAllah razı olsun Amin İnşallahGösterdim hemen wp den attım değerler iyi doktorun ne demisse sorun gormemisse normaldir dedi evet bir sorun çıkmadı progesteronda canım.. açıkçası korkuttum biraz bir sorunmu var diye konu açtım hemen
10 günde çıktı zaten hemen doktorum kan aldı 3 tüp iyi çıktı değerlerin dedi ama şuan e nabizdan bakıyorum hangisi bilemedimKaç çıktı değerin canım progesteron
Progesteron yazıyor o önemli bir test10 günde çıktı zaten hemen doktorum kan aldı 3 tüp iyi çıktı değerlerin dedi ama şuan e nabizdan bakıyorum hangisi bilemedim
Öyle yok canım farklı isimler var kısaltılmışProgesteron yazıyor o önemli bir test
O zaman onu almamışÖyle yok canım farklı isimler var kısaltılmış
Olabilir canım muhakkak söylerim hemsiremeO zaman onu almamış
27 Martta sevgilimle birlikte olduk. İçime boşaldı. İlişkide 1-2 saat sonra Ertes 72 ertesi gün hapı aldım. 9 Nisanda Regli olmam gerekirken hala olamadım. Kasıklarımda ve yumurtularımda 1 haftadır ağrı var göğüslerimde şiş hamilemiyimdir çok tedirginim lütfen başına gelen varsa beni bir aydınlatır mıMerhaba kızlar
Benim son regl tarihim 7 Mart ve hamile olduğumu 1gun gecikince öğrendim kan testinde 2hafta önce.
13nisan da kan beta hcg sonucum 4300 çıktı. Bugün sabah ultrason muayenesinde doktorum kese gördü ve bebek 4 haftalik dedi ayriyeten kan beta hcg sonucum 10.000 çıktı bugün.
Bu değer normal mi ? 6 haftalık olması gerekmiyor mu ?
Haftaya Çarşamba gel kalp atışına bakalım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?