bilgisi olan varsa paylasabilirmi..

fulyaemre

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
34
5
3
38
Bes aylik hamileyim geceleri otomatik olarak uyaniyorum ve kalkincada acikiyorum yada aciktigim icin uyaniyorum bilmiyorum kalktiimda uc saatte uyusam uykumu almis oluorum calistigim icin cok sorun yasiorum uykularim boluk boluk bi arkadasim citlatinca icime kurt dustu seni uyandiran ilsulin hormonu olabilir cunku geceleri acikip uyanmalar icin erken sende sekermi cikicak acaba dedi seker yuklememde bidaki ay ya cok korkuyorum sekerden bu uyanmalar gece yemk yemeler fln niyekiii bukadar erkn..

Canim ben de oyleyim ama aclik sekerim normal cikiyor. Seker yuklemesi de benim onumuzdeki ay ayniyiz galiba ama kotuyu dusunmeyin. Ben oyle oldugunu zannetmiyorum. Bir aliskanlik olunca gerisi geliyor. Hamile kaldigimdan beri ozellikle ilk 3ay hep ayni saatlerde uyandim kurulu saatlergibi gece 2 4 ve 6.30 hic unutmam mide bulantilarim vardi. Biraz azalinca gece 2 seansini atladim cok sukur 4.30 ve 6.30 da uyanmaya basladim son bir aydir da 5.30 6 gibi uyaniyorum. Ben bizim bebekler bizi uykusuzluga hazirliyorlar diyebdusunuyorum. Mide yanmalarim kusmalarim filan cok fazla normaldir bence dert etmeyin kendinize

bende senin gibiyim şekerim yok 11 haftalık hamileyim ve şu 2 haftadır gece 3 gibi açlıktan midem kazınıo ve uyutmuo. kalkıorum bişiler atıştırıorum yatıorum.sonra da 2 saat uyuyamıorum zor uyuyorum. bunun şeker ile alakası olduğunu düşünmüorum ben.

Back
X