- 25 Ağustos 2013
- 2.283
- 1.925
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kmse yok mudur yaaa
canım bende salı günü çektirdim hsg çok fena bişidi inşallah bizimde bebeğimiz olur allah sanada her isteyenede nasip etsin inşallah....
koskoca sitede yok mu bir şey diyck birii yarın doktora gidicm yaşayan var mı
Hsg ile ilgili başlıklar var orda yazmışlardı çocuğu olan da okumuştum, okuyabilirsin onları
orayı nasıl bulcam hsg diyemi yazıcam sadece
arkadaşlar hsg çekndm sol tüp kapalı çıktı laparoskobi olmalımıyım bilmiyorum dktorum şimdi klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi olacağını söyledi bu süreçten sonra gebe kalan var mı? bi tüp kapalı iken bu şansı elde etmek çok mu zor lüten biri bişi desin..![]()
Ameliyatla açarız demediler mi? Benim de üç yerde tıkanıklık vardı ve dediklerine göre tıkanıklık varsa ikinci kez basıncı vermezlermiş ama bana üç kez denediler ve açıldı... (Rahim delinmesin, bir sakatlık olmasın diye sanırım kendine çok güvenmeyen hekimler risk almak istemiyorlar) Yine de doğrusu da risk almamaları ama bana hadi dediler,dayandım ve açıldı. Hemen ertesi ay hamile kaldım. Dilerim klomene, diğer alternatiflere gerek kalmadan rahmin açılır ve en mühim sıkıntıdan kurtulmuş olursun...
Allah size güzel yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin... İcinizi hep ferah tutun olur mu? Endişelere yer vermeyin...
Sevgiler
ben varım canım ama benimp kapalaı ldi dış gebelikgeçirdiğim için bebekle beraber alınmıştı tek tüple kalmıştımben kendi adıma söyliyeyim çok uğraştım çok çabaladım hsg çekildi laparoskopi histereskopi oldum 3 aşılama geçirdim sayısız yumurta takibi yapıldı klomenler çatlatma iğneleri hiç biri fayda etmedi hamile kalamadım artık tüp bebek yaptırmaya karar verdim ve çok şükür ilk denemen de rabbim nasip etti
4,5 yıl amansız bi uğraş verdim ve üzüntüler yaşadım geçirdim içmediğim ot çöp kalmamıştı ki nasibim tüp bebektenmiş rabbim öyle kısmet etmiş canım![]()
ben bu kadar güçlü olabilecek miyim kii bilmiyorum.. rabbim sağlıckla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada en yakın zamanda çok uğraş vermeden naip eder.. peki klomenin faydası olur muki şimdi bana
olursun bitanem sonun da mutlu sona kavuşabileceksen bence herşeye değer mücadele etmekben hiç peşini bırakmadım canım hep devam ettim benim de bıktığım artık yeter yapamam dediğin günlerim zamanlarım da oldu ama ağlaya ağlaya da olda o dr gittim inatla gittim
mesela ben dr lapaorskopi histerskopi yapılmasını istedim bi sorun var mı daha net görülsün varsa da halledilsin diye hiç tedavi süresinden korkma canım rabbim sabrını da güç kuvvetini de veriyo kuzum
ben ilk hamileliğim bi kutu klomenle oldu çatlatma iğnesine bile gerek kalmamıştı ama bebek alındıktan sonra ne bi kutusu belki onlarca kutu içtim yumurta oluşuyodu çatlıyodu ama gebelik olmuyodu kısmet nasip canım inş sen gibi yıllarca uğraşmazsın bi an önce bebişine kavuşursun tatlım rabbim tez vakitte nasip etsin inşş![]()