Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sevd123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
10
0
1
28
Merhaba. 21 yasındayim nisanlimla bir iliski yasadik geri cekme yoluyla oldugu icin hamileligi dusunmuyordum fakat adetim 11 gub gecikti. Surekli kasik batma sorunum var bazen yururken bile zorluk cekiyorum sabah uykumdan uyandiriyor. Anormal seyler yasiyorum adet oncesi goguslerim 1 beden buyurdu daha 1 hafta oncesinden acirdi ve siserdi fakat olmadi sivilcelerim cikmadi. Sadece surekli acik sari akintim geliyor gunde enaz 7 kez tuvalere cikiyorum. Idrar tahlili yaptirdim enfeksiyon cikmadi. Istahim cok artti doktor beta testi yapalim dedi ama aksam yaptigim idrar negatif. Kasik batmasindan duramiyorum sizce ne yapmaliyim?

Normalde yarin kan testi yaptiricaktim ama saglik ocagindan aileye haber gidiyormus diye duydum aslinda resit olan insanlar da olur mu bilmiyorum nisanli olsam da dugune daha cokvar ailem bu durumu kotu karsilar ne yapsam bilemedim :(

Dun aksam yaptim negatif cikti ilk idrarla deniycem birde. Ama en dogrusu kan testi diyorlar :/

Yaptim negatif cikti ama bu konularda cok bilgisizim ve cok korkuyorum kan testi de ailem duyar diye yaptiramiyorum karnim da cok sisti iyice kafam karisti :(

Ya bilgisi olan lutfen yardim etsin etrafimda tanidigim bunlari yasayan biri yok lutfen :(

Geri cekme bi korunma yontemi degil malesef dolayisiyla hamilelik riski var ve ozellikle yumurtlama tarihine denk geldiyse bu ihtimal daha da yukselio. 11gun gecikmeyle idrar testinde sabah idrari olmadanda cikardi diye dusunuorm ama idrar testinede guvenmemek lazim en garantisi kam testi vermek olur onu da ozel bi hastanenin laboratuarinda 25 30tlye yaptieabilirsin ailenede haber gitmez ama aile hekimliklerinde haber verildigini duymustum resit olmanla alakasi yok cnk takibe aliolar o yuzden. Umarim hamilelik henuz yoktur anladiim kadariyla bebege hazir diilsiniz ve hamile diilsende bu da ders olsun gercek korunma yontemleri hakkinda bilgi edinip oyle korunursunuz

Haklısn kesinlikle ders oldu :/ yarin bi ozel hastaneye gidicem en azindan icimiz rahatlasin cok tesekkur ederim :)

Back
X