bilgisi olan yardımcı olabilir mi🥺

Kelebek263

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2022
393
254
33
Arkadaşlar merhaba Ağustos ayında transfer oldum fakat maalesef tutmadı, tutmaması için sebep yoktu dedi doktorum iki embriyom daha var. Fakat transfer den sonra çok sıkıntıli şeyler yaşıyorum. Eylülde transfer negatif olunca ilaçları bıraktım ve daha sonra iki ay durmadan adet oldum doktora gidemedim sonra endişe etmeye başladım gittim hiç bir sorun yok dedi tsh ve prolaktin hayatımda ilk kez yüksek çıktı neyse hem adet düzenleyici hem tsh için hemde prolaktin için ilaç kullanyrm iki aydır adetim düzenlendi diğer ay transfer olurum Aralık ayını da eşimle değerlendiririm diyordum.ki gene adetin başından bugün 18.gunu gene adet oldum ben anlamıyorum neden böyle oluyor yoruldum artık kullandığım ilaç dan mi neyden boylr düzensizlik olunca da doktora da basvuramadim uzak da adet olduğunu da bilemedim akıntı filan sandım ne yapacam blmym moralim çok bozuk

Doktorunu değiştir bu durum için başka bir kadın doğumcuya git. Normal bir durum değil bence. Farklı bir bakış açısında muayene ol. Sonuçta çok emek veriyoruz bir doktorun normal demesi ve 2 ay adet görmek çok da normal değil

Yine aynı şey oldu yine aynı şeyi söyledi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…