Bilgisi olan yardımcı olabilirmi nolur bebeğimi kaybetmek istemiyorummm.

Hacer2001

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2020
84
189
8
23
Doktorların hesap ettiği (SAT 09.05.2021)tarihe göre 7 haftlık hamileyim ama ultarsonda 5 hafta 2 günlük çıkyor birde vajinal ultrason yaptılar kese büyümezse bebeği kürtaj yaparım ddi doktor
Kese patlar filan ddi yarın yine gidecem başka doktora, sağlıkla ilerler inşallah
Yardımcı olun böyle olupta gebeliği sağlıkla devam eden varmı canım çok sıkkın çok üzülyorum
Bebğimi kaybetmek istemiyorum..

Eklentiler

• IMG-20210628-WA0005.webp
    IMG-20210628-WA0005.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Doktorların hesap ettiği (SAT 09.05.2021)tarihe göre 7 haftlık hamileyim ama ultarsonda 5 hafta 2 günlük çıkyor birde vajinal ultrason yaptılar kese büyümezse bebeği kürtaj yaparım ddi doktor
Kese patlar filan ddi yarın yine gidecem başka doktora, sağlıkla ilerler inşallah
Yardımcı olun böyle olupta gebeliği sağlıkla devam eden varmı canım çok sıkkın çok üzülyorum
Bebğimi kaybetmek istemiyorum..
Kese nasıl patlıyormus dıs gebelik degıl kı bu normal gebelik hatta içinde yolk olusmus gozukuyor
Doktoru dinleme Baska doktora git canım bir hafta sonra bebek olusur Allahın izni ile
İlk haftalar adet takvimi ile kese gunler uyumsuz olabılıyor
Ben ilk gebe kaldıgımda 5+4olmam gerekirken 4+5 gunluk cıkmıstı takıp edildi kalp atısı VS duyuldu zamanla hatasıyla uyumunu yakaladı
Sakın hemen bır doktorun sozuyle kurtaj olma

Canim başka doktora git benim ogluma 3 doktor imkansız ümitlenme bile dediler, daha ultrasonda gözükmezken ve yeni görüldüğünde. Sapasağlam dogdu maşallah

Benim de ilk zamanlar adete göre 6 haftalıkken 9 gün geride gösteriyordu. Grç olmuştur yumurtlamanız, çok şükür 19.haftadayız.
Başka dra gidin,hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Canim gecen hafta 7 haftalik gözüküyor dedi doktor fakat dunn gittigimde haftasi normale dönmüştü olabiliyor bazen rabbim saglik versin insallah

Back
X