Bilgisi olan yazabilir mi

Delal01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
98
32
3
6 haftalik hamileyim bebegimin kalp atışlarını duydum düzenli bi şekilde fakat yolc sac kesesini doktora sormadim oda bana söylemedi gözüküp gözükmediğini kalp atimi varsa besleniyor anlamina gelmez mi acaba sizce bi sorun var midir ?

6 haftalik hamileyim bebegimin kalp atışlarını duydum düzenli bi şekilde fakat yolc sac kesesini doktora sormadim oda bana söylemedi gözüküp gözükmediğini kalp atimi varsa besleniyor anlamina gelmez mi acaba sizce bi sorun var midir ?

Korkmayın yolk sac var ki kalp atışını duymuşsunuz, sıkıntı yok

Ne bilim ilk hamileligim okuduğum şeylerde kafami cok bulandiriyor takiyorum da kafaya takiyorum biliyorum sorun olmadigini ama yine de insan tereddutte kaliyor

Saolun ya valla insan hep kötü bisi olcakmis gibi hissediyo ne bilim sürekli ay acaba bisi olcak mi ne olcak buyuyecek mi diye stres yapiyorum olur olmadik seylere üzülüp agliyorum ne kadar zormuş hamilelik

Küt küt artık sevinemiyorum her an baska bisi cikabiliyor çünkü ondann 1 hafta önce bebek de gozukmemisti kese altinda kanamam vardi simdi kanamam geçti ama ilaca devam ediyorum kalbi de atti bakalim daha neler olucak

Bende çok heyecanlıyım bugün çağırmıştı doktor gitmeidm bi kaç gün daha beklemek istedim inş senin gibi duyarım bende o güzel sesi inş bende hep endişe içindeyim çok şükür göğüs ağrım dışında bi rahatsızlığım da yok arada kaşık ağrısı çok hafif bek ağrısı ama ben sadece keseyi görmüştüm bundan bir hafta önce sizce bebek kalp atışı duyulurum gitsem

Ben bebegi görmeden önce asiri derece bel agrim olsu 4 gun sonra gittigimde kalp atislari duyuldu suanda da 6 hafta 1 günlüğüm insallah sende duyarsin

Kaç haftalık olduğumu bilmiyorum son adet tarihim 4 mart hamilelik takvimi 6+2 gösteriyor ama bundan bir hafta önce gittiğimde keseyi gördü sadece

Ben bebegi görmeden önce asiri derece bel agrim olsu 4 gun sonra gittigimde kalp atislari duyuldu suanda da 6 hafta 1 günlüğüm insallah sende duyarsin
Yani bu hafta gitsem görebilir miyim acaba benim ki ilk bebeğim hep bi şüphe acaba bişey mi olacak endişesi taşıyorum Allah a sığınıyorum ama o ne derse o olacak biliyorum

İnşallah duyarım o stresi de atarım üstümden artık çöl farklı durumlar gerçekten hamile kalmak ve süreç rabbim herkese nasip etsin doktor bebeğinizi kaç haftalıkken duydu şimdi çok bilgisizim bu konularda

Yani 6 hafta 2 günlük keseniz var bebegin haftasi olmuyor o :) benimde ilk hamileliğim bence doktorunuz cagirdiysa bi gidin benim kesem 6 hafta 5 gun falan olmuştu gittim iste kalp atisini duydum normalde kalp atisi 5 haftada baslar fakat karindan yapilan ultrasonda hemen belli olmuyor 6 haftada 7 8 haftaya kadar bekleyen bile var bebegin kalp atisini duymak icin ama ben 6 haftalikken duydum darisi senin basina evet cok zor hele ki ilk hamileligimiz olduğu icin ne yapcamizi bilmiyoruz

Her sabah ve aksam yatmadan önce 2 tane ceviz ye çay yerine süt ic kahvaltida kesinlikle 1 yumurtada olsa ye meyve ye ara o günlerinde elma tuvalete cikmana da yardimci olur muz yersen mide bulantini bastirir taze nane maydanoz yeme kesinlikle kahve içme biyere uzanma kollarini cok kaldirma agir kaldirma tencereleri vs yerde dolaba koyarken al bacaklarını kir ve yavasca oturup koy yavasca kalk ilk 3 ay cok.onemli bunlari yap takdir allahin kanaman olursa kuruuzumu yeme kanamayi cogaltir :)

Bakalım olmazsa yarın gideyim çok sabırsızım aslında beklesem daha iyi ama gidicem galiba yarın olsun hayırlısıyla en azından haftasını öğrenmiş olurum

Eger doktorunuz bekleyin dediyse bekleyin gelin dediyse gidin doktorun dediklerine uyun aşırı kanamaniz olmadikca bi sorununuz olmadikca vajinal ultrason baktirmayin bence benim hafif lekelenmem olmuştu kanamam oldugunu anladim doktora gittim kese altinda hafif kanamam vardi karindan ultrasonla bakti ve ilac versi pregestron 1 hafta da kanamam geçti maşallah ben geçti mi diye gitmistim kanamami merak edip ama bebegimin kalp atislarini duydum Allahim herkese nasip etsin

Ya bende onu soracaktım bazen unutuyorum uzanıyorum yukarı raflara ya da lavabo banyo tarafı yıkarken rahatsız oluyorum süpürge atarken sonrası uzanmak zorunda kalıyorum hemen yumurta yiyorum ceviz falan alıyım olmazsa kahve de arada kaçamak yapıyorum ama süt yerine de yoğurt çok seviyorum allahım korusun yavrularımızı inşallah senin gibi duyayım göreyim o stresi de atayım inşallah duanda eksik etme

Eger doktorunuz bekleyin dediyse bekleyin gelin dediyse gidin doktorun dediklerine uyun aşırı kanamaniz olmadikca bi sorununuz olmadikca vajinal ultrason baktirmayin bence benim hafif lekelenmem olmuştu kanamam oldugunu anladim doktora gittim kese altinda hafif kanamam vardi karindan ultrasonla bakti ve ilac versi pregestron 1 hafta da kanamam geçti maşallah ben geçti mi diye gitmistim kanamami merak edip ama bebegimin kalp atislarini duydum Allahim herkese nasip etsin
İnşallah bişey olmaz bu saatten sonra çok şükür kanamam olmadı şimdiye kadar ağrılarım da aşırı değil midem de bulanmadı me kadarlık olduğunu bilmediğim için normal mi bilmiyorum yarın gidersem tüm sorularıma cevap bulucam sanırım inşalah hayırlısıyla herşey yolunda gider

Back
X