Bilgisi olan yazarsa sevinirim...lutfeeeennnnn

epack_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
2.170
13
158
- Yurtdışı
kizlar akinti turleri die baslik acmistim ama net cvp alamadim. merak ettigim su adet dongusu icin de yumurtlama oncesi seffaf sunen akinti sonrasi bikac gun kuru ve sonrasinda adete dogru kirec gibi hafif sari-beyaz akinti oluyor. snr saricisim omru 14gun oldugu icin yumurtlamadan sonra adete akin gelen o kirecimi beyaz sarili akinti olmali. peki gebelerde sari cisim gebelik olunca ilk zamanar hormon icin yardimi oldugundan o kirec akntiyi gormuyor mu adete dogru? bunu gozleyen var mi hamilelerde akinti dongusu de devm edebilir mi yani sari akinti oldugu halde hamile olan var mi?

canım seni biraz anladım biraz anlamadım aslında daha açıklayıcı yazsaydın tam anlayabilirdim:)
anladığım kadarının cevabını yazayım aynı durum oluyor bendede şeffaf akıntı ardından kuruluk ardından yine beyaz kireç gibi akıntı oluyor her ay bu şekilde oluyor bu arada hiç hamile kalmadım ve hiç sarı akıntımda olmadı farklı olarak sende akıntıda sarıymış galiba anladığım kadarıyla inşallah hamilesindirde ondan sarıdır rengi ama dikkat et mikropta kapmış olabilirsin bir doktora görünmende fayda var bence.çünkü sarı ve yeşil akıntı iltihap mikroptan dolayı olduğu söyleniyor

cvp icin tesekurler nihayet cvp aldim:) hamilelik durumu yok da ic camasirimi surekli gunde en az 1 kez degistiriyorum ama belki de arada idrar damlasindan sari gibi gozukuyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…