- 10 Ekim 2017
- 83
- 38
- 3
- Konu Sahibi Acemianne_
Devlet hastanesinde doğum sonrası aile yakınları bilgilendiriliyor mu?
Çocuk hakkında bilgi veriliyor mu aileye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde doğum sonrası aile yakınları bilgilendiriliyor mu?
Anneye babaya doğum sonrası odaya gelip bilgi veriliyor muAile Yakınları derken?
Bebeğin anne babası yaniAile? Bebeğin anne babası mı yoksa doğum yapanın ailesi mi? Sadece anne babaya bilgi verilir normalde.
Yok doğum sonrası kadın odaya geliyor ya o zaman gelip bebek hakkında şu kadar doğdu felan diye bilgi veriliyor mu onu merak ettimNereden ulaşacaklar o kadar insanın bilgisine de arayacaklar??
hemşire mi veriyor doktor mu acaba.tabiki bilgi veriliyor.
Yok zaten hastane de bulunan aile bireylerine veriliyor mu diye merak ettim hani özel hastane değil ya onun içinHastanede bulunan aile bireylerine veriliyor tabi ki ayrıca Doğum ağırlığı boyu vs gibi bilgiler Doğum belgeniz de yazılı olarak verilir zaten ama dışardan telefonla vb verilmiyor sanırım ,sormak istediğiniz bu ise?
Evet veriyor ne oldu yoksa bebek erken doğdu duyeceksin de erken doğmuyor muYok doğum sonrası kadın odaya geliyor ya o zaman gelip bebek hakkında şu kadar doğdu felan diye bilgi veriliyor mu onu merak ettim
EvetEvet veriyor ne oldu yoksa bebek erken doğdu duyeceksin de erken doğmuyor mu![]()
Kocandan değil mi bebek
Kocamdan ama evlenmeden hamile kaldım daKocandan değil mi bebek
E nolmuş eşin bilmiyor mu hoş bilse bilmese ne olur eşinden işte saçmalamayınKocamdan ama evlenmeden hamile kaldım da