- 20 Ocak 2010
- 49.525
- 193.493
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Acemianne_
Babandan saklıyacaksın yani ya baban gelene kadar hemşire çoktan anlatmış olur anlatilacak birşey varsaYanı baba aile yakını gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babandan saklıyacaksın yani ya baban gelene kadar hemşire çoktan anlatmış olur anlatilacak birşey varsaYanı baba aile yakını gibi
Biliyor sorun eşim değil aileme bilgi verilsin istemiyorum sorun buE nolmuş eşin bilmiyor mu hoş bilse bilmese ne olur eşinden işte saçmalamayın
Babam yok ama abilerim var onlardan cekiniyorumBabandan saklıyacaksın yani ya baban gelene kadar hemşire çoktan anlatmış olur anlatilacak birşey varsa
Tamam dr a söyleyin eşim ve ben hariç kimseye bilgi verilsin istemiyorum diyinBiliyor sorun eşim değil aileme bilgi verilsin istemiyorum sorun bu
Alan almış satan satmış neyi sorgulayacaklar neyse yukarda yazdım gidip abinlerde sormuyacak heralde bu kac aylık doğdu diyeBabam yok ama abilerim var onlardan cekiniyorum
Doktorunla Doğuma girerken konuş eşim ve benim dışımda kimseye haftası kilosu vb hakkında bilgi verilmesini istemiyorum diye, hasta mahremiyeti kuralı var merak etme kimse bilgi vermez.Biliyor sorun eşim değil aileme bilgi verilsin istemiyorum sorun bu
Geçen konuna da yazmıştımBabam yok ama abilerim var onlardan cekiniyorum
Özel hastane değil ya önemserler mi dediklerimi ona güvenemiyorum hani birde sezeryan olursam kendimde olmazsam felan üzülsün istemiyorum annemiTamam dr a söyleyin eşim ve ben hariç kimseye bilgi verilsin istemiyorum diyin![]()
O kadar çok kafanıza taktınız ki narkozun etkisiyle sayıklarken siz söyliceksiniz bu gidişle.Özel hastane değil ya önemserler mi dediklerimi ona güvenemiyorum hani birde sezeryan olursam kendimde olmazsam felan üzülsün istemiyorum annemi
He yanlış anladım, pardon.Yok doğum sonrası kadın odaya geliyor ya o zaman gelip bebek hakkında şu kadar doğdu felan diye bilgi veriliyor mu onu merak ettim
Eee yani tabikisiAnneye babaya doğum sonrası odaya gelip bilgi veriliyor mu
Evet kisa sureli sonrasi belli saatlerde ziyaret.. sende refakatci isterler kadin olacak..Hastane odasına doğum olduktan sonra erkek girebiliyor mu
Ya benim kuzenim devlet hastanesinde Doğum yapmıştı ana koridorda bi ekranda yazı çıkıyordu şunun çocuğu Doğum saati kilosu boyu cinsiyeti diye her Doğum yapanım gözüküyordu koridorda herkes görüyordu haliyle. Ama tüm devlet hastaneleri ayni mi bilemedimDevlet hastanesinde doğum sonrası aile yakınları bilgilendiriliyor mu?
Çocuk hakkında bilgi veriliyor mu aileye?