bilgisi olanlar yardımm

dritasuat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
83
34
3
30
arkadaşlar benim değer 5 çıktı ama adet zamanım ekim 5 daha var yani sizce durum nedir kafam çok karıştı yardım eder misiniz

Aaaa hamıle olabılırsın tabı catlama ıgnesı vurulmadıysan :)

arkadaşlar benim değer 5 çıktı ama adet zamanım ekim 5 daha var yani sizce durum nedir kafam çok karıştı yardım eder misiniz
Birazcık bulantı filan var mi benim adet olmaya 1 hafta kala 100 üzerindeydi beta hcg

yok hiç bir iğne vurulmadım kotunmadım herşey doğal yolla oldu inşallah olumludur bir iki gün sonra tekrar kan ver dediler

Insallah oyledır canım bence hamılesındır yanı :) ben aşılama oldum tutmamıstı 0.38 falan cıkmıstı

bende anlamadım bunu zaten hamile olmayanlar 5.3 diyor kağıtta ama çözemedim doktor iki üç gün snra tekrar kan ver dedi
canım 5 ustu hamıle sayılıyr sen sınırda kalmısson brde bazen yuksek olan deger regl gunu yakşastıkca dusuyor yanı doktorun haklı beklemek lazım

Hamilesindir inşaAllah Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu canimm doktorun dediği gibi tekrar kan vermelisin tabi ben de bir sağlıkçı olarak öneririm

Bir de doktor tekrar kan ver dediyse suphelenmistir kesin zaten değerler hic belli olmuyor bir anda yükselecektir belki de :))

Hamilesindir inşaAllah Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu canimm doktorun dediği gibi tekrar kan vermelisin tabi ben de bir sağlıkçı olarak öneririm
bir sağlıkçının yazması daha iyi geliyor açıkçası çok teşekkür ederim inşallah allah herkese nasip eder böyle bir güzelliği artık adetimi beklicem kan vermicem bakalım o zaman ne olup biticek

Estagfurullah canim.Bu bekleme süreci çok heyecanlı oluyor.Şimdi evde gebelik testi yap idrarla diycem ama hem erken(adetinden 2-3 gün geçmesi gerekiyor) hem de kan daha güvenilir.Hayırlısı olsun bebiş geliyodur ins

Estagfurullah canim.Bu bekleme süreci çok heyecanlı oluyor.Şimdi evde gebelik testi yap idrarla diycem ama hem erken(adetinden 2-3 gün geçmesi gerekiyor) hem de kan daha güvenilir.Hayırlısı olsun bebiş geliyodur ins
bu bekleme süreci beni bitirdiği için gittim erkenden kan aldırdım zaten idrar testinide yapmak içinde bekliyorsun .. artık biraz daha bekleyeceğiz sonucunda inşallah hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…