Hamilesindir inşaAllah Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu canimm doktorun dediği gibi tekrar kan vermelisin tabi ben de bir sağlıkçı olarak öneririm
Hamilesindir inşaAllah Allah tüm isteyenlere yaşatsın bu duyguyu canimm doktorun dediği gibi tekrar kan vermelisin tabi ben de bir sağlıkçı olarak öneririm
bir sağlıkçının yazması daha iyi geliyor açıkçası çok teşekkür ederim inşallah allah herkese nasip eder böyle bir güzelliği artık adetimi beklicem kan vermicem bakalım o zaman ne olup biticek
Estagfurullah canim.Bu bekleme süreci çok heyecanlı oluyor.Şimdi evde gebelik testi yap idrarla diycem ama hem erken(adetinden 2-3 gün geçmesi gerekiyor) hem de kan daha güvenilir.Hayırlısı olsun bebiş geliyodur ins
Estagfurullah canim.Bu bekleme süreci çok heyecanlı oluyor.Şimdi evde gebelik testi yap idrarla diycem ama hem erken(adetinden 2-3 gün geçmesi gerekiyor) hem de kan daha güvenilir.Hayırlısı olsun bebiş geliyodur ins
bu bekleme süreci beni bitirdiği için gittim erkenden kan aldırdım zaten idrar testinide yapmak içinde bekliyorsun .. artık biraz daha bekleyeceğiz sonucunda inşallah hayırlısı olsun