CanlAr ya ,şöyle bi sorunumuz oldu,ev tutarken doğalgaz kombi dediler,merkezi sistemi iptal edeceklermiş ve kombi ile ısınılacakmış.sonra komşular dedi ki biz kabul etmiyoruz merkezi sistemden çıkılmayacak,evle ilgilenen arkadaşa anlattık ,onları dinlenmeyin diyor,şofbenle 2 ay idare edin ,kombi yapacaz .Dün usta geliyor kombi vardı evde ,onu çıkartıp şofben takıyor,dıyor ki "burası merkezi sistem olucakmış".Ya kafayı yiyecez ya biri boyle biri boyle dıyor.Ne yapabilşriz şimdi?doğalgazı üstümüze almayım diyorum kombi yapana kadar.merkezi sistem olucak dıye bilgimiz yoktu o eve taşınırken ,eger olsa ödememeyi düşünüyorum.
CanlAr ya ,şöyle bi sorunumuz oldu,ev tutarken doğalgaz kombi dediler,merkezi sistemi iptal edeceklermiş ve kombi ile ısınılacakmış.sonra komşular dedi ki biz kabul etmiyoruz merkezi sistemden çıkılmayacak,evle ilgilenen arkadaşa anlattık ,onları dinlenmeyin diyor,şofbenle 2 ay idare edin ,kombi yapacaz .Dün usta geliyor kombi vardı evde ,onu çıkartıp şofben takıyor,dıyor ki "burası merkezi sistem olucakmış".Ya kafayı yiyecez ya biri boyle biri boyle dıyor.Ne yapabilşriz şimdi?doğalgazı üstümüze almayım diyorum kombi yapana kadar.merkezi sistem olucak dıye bilgimiz yoktu o eve taşınırken ,eger olsa ödememeyi düşünüyorum.
Canım bana sorarsan en iyisi merkezi sistem çünkü ekonomik oluyor. Bizim doğal gazımız var suyumuz ve ocağımız doğal gaz ama site merkezi sistem olduğu için kömür parası veriyoruz doğal gaz faturası ise sadece 30 bilemedin 35 tl ssz Merkezi sistem rahat ya , senede bir dolar üzerinden veriyoruz biz
Yazıyor hem ilan ı saklıyorumordada Doğalgaz kombi yazıyor,kira kontratında da Kombi yazıyor.8 ay açıyorlarmış ısıtmayı ,iyide ya 600 lük ev bana 750 mal oldu.ben kombide 4 -5 ay açarım en fazla
Yazıyor tamam ama siz ödemezseniz ev sahibinize söyleyin o ödesin, bütün daireler ödemek zorunda.
Aslına bakarsanız 4-5 ayda harcayacağınız kombi parasıyla aidat parası aynı sey.
Katılıyorum.. Hem merkezi sistemde az yakayım az ödeyeyim yok. Bütün odalar fırın gibi. Ben evde askılı çıplak ayak gezdiğimi bilirim. Şimdi doğalgazlı evde attan inip eşşeğe binmiş gibi hissediyorum. Çok zor geliyor.
gerçekten merkezi sistem bu kadar avantajlı mı arkadaşlar ? biz de eylül' de merkezi sistemi olaan bir yere taşınacağız da ben hep fazla mı gelir diye düşünüyorum :S henüz konuşmadık komşularla falan ne kadar geldiğini bilmiyorum. yani ortalama ne kadar geliyor acaba merkezi sistemle ısınan arkadaşlar yazarsa sevinirim. şimdiki oturduğum ev kombi ve biz geçen sene her ay 400 ödemek zorunda kaldık bebeklerim küçüktü evin mantolaması yoktu vs.
gerçekten merkezi sistem bu kadar avantajlı mı arkadaşlar ? biz de eylül' de merkezi sistemi olaan bir yere taşınacağız da ben hep fazla mı gelir diye düşünüyorum :S henüz konuşmadık komşularla falan ne kadar geldiğini bilmiyorum. yani ortalama ne kadar geliyor acaba merkezi sistemle ısınan arkadaşlar yazarsa sevinirim. şimdiki oturduğum ev kombi ve biz geçen sene her ay 400 ödemek zorunda kaldık bebeklerim küçüktü evin mantolaması yoktu vs.
400 lira gelmeyeceği kesindir.
Çok avantajlı cnm, yıla yayarak ödediğin icin cok fazla dokunmuyor ve o verdiğin paranın karşılığını fazlasıyla alıyorsun.
Mesela ankarada eğer bina aidatı da yüksek değilse ortalama 125-150 arasında ödeniyor. Binanın aidatı da 50 olsun 200.
çok iyiymiş valla içim rahatladı kızlar ocağımıza incir ağacı dikmişti bu kombi bu sene
Hayır verdiğin kadar alabilsen icin acımaz da ısıtmıyor ki meret
Bilmem ki bize hep en fazla 130 gelirdi.sadece gıcık olduk ,çok eksik çıktı evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?