Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bilgisi olanlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Hatun36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2018
125
47
98
Hanımlar benim asiri derecede saç dökülmem var dogal olarak ne iyi gelir bilen varsa yardimci olur mu

Aşırı derecedeyse mutlaka doktora gidip kan değerlerinize baktırmalısınız.
Değerler normalse mevsim geçişlerinde benimde dökülüyor çok.
Şampuana vitamin ekleyebilirsin.

Once doktora git eger kan degerlerinde sorun cikmazsa corekotu yagi ic

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-29-22-47-27.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 67
Oncelikle doktora git sonra benim denedegim sey sampuana yarim kutu dogum kontrol hapi ezi0 katmakti cikmisti kucuk kucuk saclar ve dokulmuyordu artik

Ben de aynı dertten muzdaribim. Bende D vitamini düşük çıktı o da döküyormuş. Burada forumları dolaştım Bepanthen-evigen-bemiks ampul karıştıranlar var. Bemiksin kokusu kötü diyenler olmuş çoğunlukta o yüzden gittim onu hap olarak aldım geri kalan ampullerden birer tane şampuan içine kırdım bakalım. Doktorumda D vitamini ampul yazdı onu da ekmeğe damlatarak haftada bir defa kullanıcam.

Mevsim geçişi ile birlikte iyice fazla döküldü saçlarım çünkü. Hiç bu kadar dökülme olmazdı...

Hanımlar benim asiri derecede saç dökülmem var dogal olarak ne iyi gelir bilen varsa yardimci olur mu
dün akşam okudum 500 ml şampuanın içine 1 adet aspirin ezip koyun diyordu. Saçlara çok faydası varmış özellikle dökülmeyi durdurup parlaklık veriyormuş. He bir de kepeklenmeyi de önlüyomuş.

Vücudunda çinko eksikliği kansızlık vardır bi vitaminlerine baktir derim benimde öyleydi çinko tedavisi gördüm düzeldi

Fındık yiyebilirsiniz ,tabiki hormonlarınız ve degerlerinizde birsey yoksa .S...med marka sac dökülmesi sampuanı var .İyi birsey .Yanlız göz yüz dikkat edin ense bile kıpkırmızı oluyor 20 dakikada geciyor.

Mutlaka doktora git d vitamini eksikliğin olabilir benimde öyleydi d vitamini kullandım durdu gibi su an tek tük geliyor elime.

Doktora gözükmelisin ben gittim bir sürü yöntem denedik hiç bir şeyin faydası olmadı şimdi prp veya kök hücre yaptırcam 9 mayısta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…