bilgisi olanlara danısmak istiyorum el atıverin

aysag

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2008
1.040
76
163
43
Bursa
merhaba arkadaslar ben 4 aylık diyelim hamşleyim fakat hızlı kilo aldıgım için yürüyüse basladım fakat malum havalar soguk kosu bandında yürüyorum 25 dk bazen 30 dk.ama korkuyorum bebge zararı olurmu diye yani düşüge falan sebep olmaz değilmi bilgisi olan yada kullanan varsa doktoruna soran varsa bu konuyu benide aydınlatabilrimisinz simdiden teskkürler

canm merhaba benm dr.um bana izin vermemişti.
sebebi de üzerindeyken tansiyonum düşerse gözüm kararırsa düşerim fln diye endişelendi,onun dışında bir zararı olacağını söylemedi,ben de hiç duymadım zaten hamilelikte zararlı die

merhaba arkadaslar ben 4 aylık diyelim hamşleyim fakat hızlı kilo aldıgım için yürüyüse basladım fakat malum havalar soguk kosu bandında yürüyorum 25 dk bazen 30 dk.ama korkuyorum bebge zararı olurmu diye yani düşüge falan sebep olmaz değilmi bilgisi olan yada kullanan varsa doktoruna soran varsa bu konuyu benide aydınlatabilrimisinz simdiden teskkürler
merhaba cnm bende doktoruma sormuştum hızı 3 3.5 gibi tutup yarım saat kadar yapmamda sakınca olmadığını söylemişti dış hava şartlarını düşünürsek evde yapmak daha risksiz gibi

merhaba cnm bende doktoruma sormuştum hızı 3 3.5 gibi tutup yarım saat kadar yapmamda sakınca olmadığını söylemişti dış hava şartlarını düşünürsek evde yapmak daha risksiz gibi

Aynen, ben de 3'te 20-30 dakika,1-1,5 km kadar bantta yürüyorum fırsat buldukça. Buna fırsat bulamazsam işte öğle arası yemek bahanesiyle yürüyor, işyerinde de asansör kullanmıyorum. Bu soğukta dışarıda yürümek mümkün değil. Hiç yapamamaktansa bantta yürümek iyidir. Doktorum da mutlaka her gün 20-30 dakika yürüyüş yapmamı tavsiye etti zaten. Doğumun kolay olmasına da faydası oluyormuş(normal doğumdan bahsediyorum tabii).

hepinize tesekkür ederim arkadaslar inanın içim rahatladı zaten bende 3.5 hızla en fazla 20dk yürüyordum gün içinde bunu iki kere yapıyorum sadece sanırım pek sorun yok gibi görünüyor sağolun.

hepinize tesekkür ederim arkadaslar inanın içim rahatladı zaten bende 3.5 hızla en fazla 20dk yürüyordum gün içinde bunu iki kere yapıyorum sadece sanırım pek sorun yok gibi görünüyor sağolun.

merhaba arkadaşlar.ben 15 dakıkaya kadar olan koşu bandı çalışmasının yağ yakmadığını duymuştum yani 15 dakikanın üzerinde yürüyüş olması gerekiyo ve 20 dakıka cok mantıklı. bide yürüyüşün kaslarını gereksiz zorlamasını ve krampı engellemek için koşu bandı minderi alabilirsin şöyle bişey: Aksesuar Voit Koşu Bandı Minderi , Fiyatları ve Özellikleri - Yetkilisaticim.com

bende dr umua sordum..kilo alımımı yavaşlatmak bide doğumun kolay olması için 4-4.5 ta 30-45 dk yürüyorum dedim..çok güzel devam et dedi..yürüme yada hızı daha z olsun yada zamanını azalt demedi..çünkü hamilelere hafif tempolu koşuda öneriliyor ona bakınca benim yaptığım bişey değil.
valla buna rağpmen kilo alıyorum napıyım anlamadım.hedefim 12 ile bitirmekti yok bundada olmayacak galiba:9:

ohcanımadeysın arkadasım valla bende aynı dertten müzdaribim aynı senin gibi 12 kilo ile bitirmye karar vermiştimki daha 4 aylıkken 4.5 kilo aldım böle giderse 18 kilo alırım diyorum salata yemekten bıktım diyebilrim

ben ilkinde 18 aldım:27:
bunda bari 12 alayım diyordum ama son 2 ayım var o zaman daha çok alınıyor zaten...

Desenize benim gidişat da iyi değil :1: 4.aya kadar kilo almadım ama 4'ten itibaren bugüne kadar(2,5 ayda) tam 10 kilo aldım, geriye kaldı 2,5-3 ay.. Amaaaaan, kilolar geldiği gibi gider elbet :51: Yine de yürüyüşü arttırsam fena olmaz :)

bence dr.a danış.sen kontrol ederek bilgilendirir.daha batasın Allah korusun düşük riskin varsa ona göre davranman lazım

Back
X