merhaba cnm bende doktoruma sormuştum hızı 3 3.5 gibi tutup yarım saat kadar yapmamda sakınca olmadığını söylemişti dış hava şartlarını düşünürsek evde yapmak daha risksiz gibimerhaba arkadaslar ben 4 aylık diyelim hamşleyim fakat hızlı kilo aldıgım için yürüyüse basladım fakat malum havalar soguk kosu bandında yürüyorum 25 dk bazen 30 dk.ama korkuyorum bebge zararı olurmu diye yani düşüge falan sebep olmaz değilmi bilgisi olan yada kullanan varsa doktoruna soran varsa bu konuyu benide aydınlatabilrimisinz simdiden teskkürler
merhaba cnm bende doktoruma sormuştum hızı 3 3.5 gibi tutup yarım saat kadar yapmamda sakınca olmadığını söylemişti dış hava şartlarını düşünürsek evde yapmak daha risksiz gibi
hepinize tesekkür ederim arkadaslar inanın içim rahatladı zaten bende 3.5 hızla en fazla 20dk yürüyordum gün içinde bunu iki kere yapıyorum sadece sanırım pek sorun yok gibi görünüyor sağolun.
bence dr.a danış.sen kontrol ederek bilgilendirir.daha batasın Allah korusun düşük riskin varsa ona göre davranman lazımmerhaba arkadaslar ben 4 aylık diyelim hamşleyim fakat hızlı kilo aldıgım için yürüyüse basladım fakat malum havalar soguk kosu bandında yürüyorum 25 dk bazen 30 dk.ama korkuyorum bebge zararı olurmu diye yani düşüge falan sebep olmaz değilmi bilgisi olan yada kullanan varsa doktoruna soran varsa bu konuyu benide aydınlatabilrimisinz simdiden teskkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?