bilgisi olanlardan yardım istiyorum

hanımlar direk konuya gireyim yakınımız olan bir teyze var 65 yaşında 1 evi var hayırsız bir oğlu ve birde kızı var .... oğlan sen öl evi satıp kızınıda sokağa atarım diyor .... bu teyze evi kızın üstüne yapmak istoyor ama oğlan mahkemeye verse geri alır hakkını diyorlar . bende öyle biliyorum... nasıl bir yol izlerse oğlanın alma ihtimali ortadan kalkar... (bunu evlat ayırmak olarak görmeyin oğlan gerçekden kötü biri)
Evlatliktan reddederse oglan hak alamaz. Ama cocuklari varsa kadinin torunu varsa yani onlar alir. Alt soylari reddedemiyorsunuz.
Diger sekilde ya gercekten para transferi ile resmi ev satışı gösterecekler ya da gidip care yok diye kızın üzerine yapacaklar.
Ilk durumda sıkıntı yok ama ikinci durumda mahkeme vs alir evin yarisini

Bu şekil korunmasa, ikinci evliliğini yapıp ilk rvliliğinden olan çocuklar
aslında ayrımcılık yapan anne baba için çok iyi bu kanunlar ama iste istisnalar var... anneye kız bakıyor oğlandan bir fayda yok
.... acaba araya bakım girdiği için kız hakedebilirmi diye düşünmüyorda değilim
evet canım, özellikle ikinci evlilik durumlarında, ilk eşten çocuklar mağdur edilmesin diyedir.

Evlatliktan reddederse oglan hak alamaz. Ama cocuklari varsa kadinin torunu varsa yani onlar alir. Alt soylari reddedemiyorsunuz.
Diger sekilde ya gercekten para transferi ile resmi ev satışı gösterecekler ya da gidip care yok diye kızın üzerine yapacaklar.
Ilk durumda sıkıntı yok ama ikinci durumda mahkeme vs alir evin yarisini
Evlatlıktan redetme olayı yok oda olmaz iki çocukta mirascı kanunen.

Back
X