Bilgisyar başında zaman harcamak

Kizlar cok tesekkurler yorumlar icin insanlar cesitli Benimki Evde inti yasaklar eniste onsuz yapamaz ama aile icine girilmiyor.benimki Bir merakti sordum. Ablam hala kus. Enistede.allah yardimcilari olsun hepinize iyi geceler

bence küsmesin ablan..hatta eşi oyun oynarken yanına gitsin 2 fincan kahve yapıp..sohbet etsinler..o zaman eşi bundan hoşlanacaktır..
benim eşimde oyun delisi..hatta bir Online oyunun Admin i...
saatlerce ellemesem oyundan çıkmaz o derece..ama evine karşı sorumluluklarından da asla taviz vermez oyun için..
haftada 1-2 gün dışarı çıkarız,pazarları gündüz hava güzelse çıkarız..yada o oyun oynarken ben çay kahve yaparım atıştırmalık bişiler hazırlarım yanına giderim sohbet ederken bi bakmışım ki saatlerdir yanındayım:))
benim eşiminde içki ve sigarası yok..hayatında kahveye gitmemiş sevmiyorda kahve ortamlarını..ama arkadaş çevresi çok,onlarla sadece iş mesai saatleri içerisinde görüşüyor zaten..

ya bu çok evde olan bir durum.çok abartmayın.eşim yoğun çalışıyor ama uzun tatili olursa okeyden çıkmıyor.eşi beraber gezmelere ,beraber film dizi izlemeye çeksin onu.beraber yemek yapsınlar.eşinizi arkadaşlarıyla görüşmeye sevketmek...bir dönem bende çok nette kalıyordum.geçti.zamanımı farklı şeylere böldüm.burda aptallaşmaya izin vermedim.

Kumar ya da başka içerik farketmiyor.bu tür puan rekabeti olan oyunlar çok fena..travian diye bir oyun var köy kuruyorsun askeri birlikler falan gönderiyorsun birbirine..saatlerce başındaydı bulaşınca bırakılmıyor çünkü ciddi emek veriyorlar ve onu çöpe atmak istemiyorlar peki kimseye bi faydası varmı bunun huzursuzluk yaratmaktan başka hayır! okey, tavla,facebook,pc içindeki oyunlar tamam ama uzun vadeli oyunlar evli çiftler için tehlikeli...laptopu apartman boşluğuna atmayı,onlineken köyünü yıkmayı çok düşündüm ama cesaret edemedim düşünün artık...sabah yüzünü yıkamadan önce oyuna bakar,gece 4 de kalkar bakar süvariler varmışlar mı tövbe yarabbim..araba kullanırken bile telefonundan bakıyordu bazen düşündükçe sinirleniyorum kurtulduk çok şükür.

Back
X