Bilgiye İhtiyacım Var...Yardım Lütfennn!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi stdt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

stdt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
194
3
116
İzmir
selam bayanlarrr,,,
tüp bebek deneyeceklerdenim ilk denemem..... 10 yıllık evlilik ...5 yıllık mücadele ...3 aşılama ve şimdi tüp bebek aşaması...raporlu hastalardanım allahıma şükür raporumu sorunsuz aldım ..ve ilaclarımı yazdırdım ocak 26 da başlayacağım dr. yazdığı ve recetemde olan ilaclar şöyle:

1)DECAPEPTYL 0.1 (3 KUTU)

2)GONAL-F 450 IU (33MCG)0.75 ML.FLK (4 KUTU)

3)MENOGON 75 IU 5 AMPUL (3 KUTU)

4)OVITRELLE 250MCG 0.5 1 KUL.HAZ.SIR ( 1 KUTU)

decapeptyl (yumurta baskılacıycı)ok
ovitrelle zaten catlatma iğnesisanırsam...
gonal-f ve menogon aynı türde ilaclar değil mi yani etkin maddesi aynı olan (yumurta geliştirici) dr bana bunun ikisinide aynı anda yazması normal mi hangisini kullanacağım ikisinide mi kullanacağım okuduğum ve endindiğim bilgilere göre ya gonal-f ya da menogon veriliyor
uzun protokol tedavi alıyorum bilgi verin normal mi bu durum ...benim gibi ikisinide kullanan var mı
hadi kızlar yardımmm:26:

ben de her ikisini kullandım gonal koldan menogon kalçadan yapılıyor sadece farklı olan lucrin di bnm baskılayıcı hayırlı olsun tedavin pozitif sonucu alırsın inşlhhh

ben de her ikisini kullandım gonal koldan menogon kalçadan yapılıyor sadece farklı olan lucrin di bnm baskılayıcı hayırlı olsun tedavin pozitif sonucu alırsın inşlhhh

coook sağol cevabın için ..inşallah isteyen herkez pozitif sonuç alır hayırlısı ile ....
her ikisinide aynı zamanda mı kullanıyorsun ...benim yumurtalık rezervlerimin durumu iyi yaşıma göre eşimde biraz problem o kadar yani zaten normal olarak iyi gelişen yumurtalarım var bu kadar ilac nedenini anlamıyorum ...tekrar bilgilerini paylaşırsan sevinirim Nazım83

hadi kızlar ya yok mu başka bilgisi olan !!!
hiteroskopi sonrası doğum kontrol hapını yarıda bıraktırılarak cyclo-progynova kullanmaya başladım 2 kutu beyaz verildi kırmızılardan 1 seri içilecek daha sonra kırımızılar içilirken decapeptyl iğneye başlayacağım iğnelerin sayısını hesaplayınca şubata yapılması gereken transfer marta kayıyor yani 1.5 ay oluyor ama uzun protokol 1 ay sürmüyor mu ? demeki kutular bitmeyebilir mi yardım lütfen...

tedavin hayırlı olsun... ben de ikisini bir arada kullanmıştım..

iki tedavimde sadece menogon kullanmdım.sadece menogonla olan tedavilerimde daha iyi sonuç almıştım.
menogon ben de bayılma hissi yapıyordu. 5 dakika sürüyordu sonra geçiyordu.
gonal f i göbekten yaptırıyordum.kalemli idi benimkisi.morarıyor.kaşıntı da yapıyor.morarmalar kararabiliyor ama bu seni korkutmasın... kolonyalı pamukla kompres yaparsın.. geçiyor..tekrar hayırlı olsun.

canım eşinde sorun olması önemli değil çoğumuzun eşinde sorun ama sana tam vaktinde yüklemek için bebişini yumurtalıklarını onlar kontrol ediyomuş gibi düşün bence bu konuyu fazlada takıntı etme doktorun vermişse bişi biliyodur ki veriyodur sonuçta devlet raporu ile tedavi oluyosun özel değil öle kafasına göre yazmazlar hergün kullandığın ilacıda yumurtalık boyutunuda yazacaklar dosyaya

cok sağol inşallah hayırlı olur ....hepimize cok sağol verdiğin bilgiler için karma karışığım cünkü
ilacın bende ne gibi yan etkileri olacak bilmiyorum ..ama şimdiden cyclo progynova ile şiştim davul gibi iştahımda acıldı hatta yarın diyet ve spor kürüne başlayacağım gören hamile sanıyor ....
tekrar sağol bu arada senin tedavin nasıl sonuçlandı olumludur inşallahh...

haklısın öyle düşünmeye calışıyorum ama sonra kafamda bir şimşek cakıyor ilac raporunu alıyorum elime zamanı hesaplıyorum iceriyine bakıyorum haydeee oldum mu ben darma duman binbir tilki dolanıyorr ...zaten ilaçtan nefret ediyorum herkez gibi ondan sonra oturup ağlıyorum tüm bunlar benim dengemi alt üst edecek diye ...birde kilo aldım ciltim stresten bozuldu herşey üst üste ama hala moralim yüksek ama belkide biran önce transferim yapılsın istiyorum belkide asıl neden bu ....ne olacaksa olsun ....hayırlısı ile ...
cook sağol nurcan desteyin için

canım benim kendini rahatlatacak şeyler bul böle sitres iyi değil kilpyu felan takma bende kilolluyum dahada aldım tedavide ama şükür bebeğim benimle bide bebeğim sayesinde kilo alıyom şimdi

Canim senin bebeyin oldumu bende wimdi sen yaptiklarini yapiyorum

mrb .bende 6 yillik evliyim.suan tup bebek tedavisine basliycam.
uzun protokol dendi.4 gundur decapeptyl 0.1 mg kullaniyorum.
adetn 3.gunu basladik.sizde tedavi sureci nasil ilerledi.
guzel sonuc almissinizdir insallah.siz anlarsiniz.yardimci olun.
kac gun sonra gonal f kullan derler sizce?kac gun surer bu igneler?

Selam bende tup bebek yaptiriyorum yumurta toplama islemim tamamlandi 5.gunun embriyosu olan 5 embriyo donduruldu bir ay sonra transfer yapilacak ben yumurta gelistirme zamaninda sadece gonalf ve menopur kullandim opudan bir hafta sonra yani bugun decapeptyl igne yaptirdim ilac takvimeme gore bugun yani ve neden yapildi o igne hala anlamis degilim ayin 6 sindan sonra tranfer gunune kadar estrofem coraspirin ve bi kac ilac daha kullanicam decapeptyl gobekten yapti hemsire ignesi deri alti ignesi degildi uzundu yariya kadar batircam dedi ama fazla gitti heralde baya aciyo vurdugu bolge gulemiyorum bile kasiliyo dokunamiyorum acaba igenedenmi yoksa hemsirenin hatasimi bilemedim sizdede oluyormuydu Rabbim bu yolda olan herkesin emeginin meyvesini versin ins

Bende cikolata kisti var onu baskilamak icin kullaniyorum.3 kez decapeptly vurulucagim.2.sini vuruldum dediginiz gibi ilki acimamisti ama 2.sinde dediginiz gibi ayakta duramiyordum ama 2-3 gune gecti

Bende cikolata kisti var onu baskilamak icin kullaniyorum.3 kez decapeptly vurulucagim.2.sini vuruldum dediginiz gibi ilki acimamisti ama 2.sinde dediginiz gibi ayakta duramiyordum ama 2-3 gune gecti

Gecmis olsun aynen 2 3 gune gecti benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…