• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgiye ihtiyacım var

Aysenurayse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2
0
1
30
Merhabalar.ben öğrenciyim ve 1 aylık tanıdığım biriyle ev arkadaşı oldum eve çıktık 5 ay sorunsuz bi ev arkadasligimiz vardi.sonra kirayi yatırmadı telefonlarımi açmadı emlakcinin ev sahibini oyaladi 300 tl lik fatura vardı onuda ödemedi bende senetleri almak için faturaları kendim ödedim ayriyetten bana 100 lira borcu vardı faturaları ödedim senetleri aldım evden çıktım. Ayriyetten bana ait 500 lira depozitoyu ev arkadaşım kirayi odemedigi için alamadim. Daha hala ayni evde kalmaya devam ediyor ve ve eksik kira yatırdı. Bende bi sinirle onun spotcudan aldığı buzdolabını aldim 100 lira bile etmez. Beni tehdit etmeye başladı bende ben o buzdolabını ne yapacağım veririm sıkıntı yok sen neden bunları yaptin dedim. Konuşalım dedim. Oda bizi dövmeye geldi.bizde karakola şikayetçi olduk oda bizden hırsızlıktan dolayı şikayetçi oldu ben hirsizlik yapmadım o evdeyken eşyaları topladım o evden kaçarak çıktı benim toplandığımi gördü ben ne ceza alirim . Ben hırsız değilim magdurum ve onun yüzünden 1000 tl den fazla zarara girdim

Back