bilinçaltımdan rahat yok...

bruce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
40
0
36
Manisa
merhaba;
yıllar önce bir gece rüyamda dişim kırıldı.anlamı ölümmüş ertesi gün bir yakınımın babasının ölüm haberini aldım.o günden beri takıntı oldu.gece kötü rüya görünce ertesi gün etkisinden kurtulamıyor kendime günümü zindan ediyorum.bu ruh durumundan ve diğer birçok takıntıdan kurtulmanın kolay bir yolunu duyan bilen varsa yardımını esirgemesin lütfen....

Şu rüya takıntısı bendede var

Çünkü birebir çıkıyor rüyalarım.

Kurtulmak nasıl mümkündür bilmiyorum

bu tür takıntılrdan kurtulmanın tek yolu ibadete önem ve öncelik vermek (bence)

çok iyi bir terapi yöntemi:)))

Rüyayı neye yorarsanız ona çıkarmış .
Bu cümleye inananlardanım. İyi yada kötü rüyalarımı hep kendim yorumlamaya çalışırım. İyi olacak diye.
Böyle düşünebilirsin bence

gece yatarken olumsuz seyler düşünme...diğer takıntıların ne mesela bendede var da o na göre yardımcı olayım

öncelikle rüyalarını herkese açmasan iyi olur. iyiye yoran olur, kötüye yoran da...
hiss-i kablel vuku denen bir şey var. olacak olayı önceden hissetmek. Allah vergisi..
sen rüyayı gördüğün için o olay olmuyor. o olay zaten olacağı için, sen de hissetmiş oluyorsun ve rüyana giriyor.
eskiden rüya tabirleri konusunda çok geniş çaplı araştırmalar ve tabir ehli bulunurmuş. ama günümüzde uyduruk saçma sapan kitaplar var ki, tekdüze yorumlarla geçiştiriliyor. etkilendiğin bir rüya gördüğünde elinde çok çok çok iyi bir kaynak yoksa eğer, hiçbir tabire bakmasan daha iyi. çünkü bazen bir rüyanın birden fazla yorumu olabilir. sen bilsen de bilmesen de hayatta iyi ve kötü şeyler oluyor ve olacak. o yüzden rüya ardından iyi duada bulun, hayırdır de ve çok üzerine gitme bence. ve herkesle paylaşma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…