cevabın için teşekkür ederm.ben artık sürekli doktor deiştrmek istemyorum gitmedğim doktor kalmadı.aynı bende de bağırsaklara yapışıklık olduğu sölendi.kapalı yapılamazmış ameliyatım.ikinci ameliyatım daha zor ve riskli olcakmış.ameliyata üroloji uzmanı genel cerrah falan gircekmiş.ameliyat olsam da yineleyecek ki kistler.ne düşüneceğimi bilmyorum sende umut var mı hala bilemyorum ama ben yavaş yavaş pes etmeye başladım.ömrüm boyunca ameliyat olamam böle.yeni tüp bebek yasasında 3.deneme yapacaklara 2 embryo transferi yapılcakmış.herneyse senin durumundan haberdar olmak isterm.
canım ömür boyu ameliyat olmazsın lütfen moralini bozma açık olursun boyutu ne kadar bilmiyorum ama temizlerler ve en az 1 sene şansın olur kist cidarın temizlenir ve hamile kalma şansın artar..
ben 9 ay oldu laparoskopi olalı kendi kendimin doktoru oldum tedavi olmadığım ay kendiliğinden olamayacğını bildiğim için doğum kont. kullanıp baskılıyorum sende kendi kendinin doktoru ol ben 9 yıldır çekiyorum ilkinde 20 yaşında ve bekardım dünyam yıkılmıştı doktor çocuğun olurken tedavi göreceksin dediğinde ama gel görki kısmet 5 yıl sonra evlendim ..çocuk yapmak için evlenseydim belki mutsuz olacaktım
hayatında eşinle mutluluğun sağlamsa başka ne istersin ki..
bak konyadan kütahyadan egede heryerden ege üniversitesine gelen çok niye şansını denemeyesen ki..
sakın yılma usanma çaba harcamadan nasıl olacak..
ayrıca şunu unutma herşeyden önce senin sağlığın ameliyatı ilk önce sağlığın için olacaksın. o kadar emek para harcayıp tüp yaptırıyoruz ama şu anda tüp yaptırırsan şansın az bunu doktorlarda söylemiş...
ne kötü durumda olup çocuğu olanlar var..
tabiki her ameliyatta zarar görüyoruz bunu doktorumda söyledi ama şunları iyi tart ameliyat olupta göreceğin zarar mı daha çok ?
ameliyat olmazsan göreceğin zarar mı çok?bunları doktorunla eşinle oturup konuşacaksın..
2009 şubat ayında kistim 3 cm di..doktor 2. ameliyat zarar verebilir bekleyelim dedi
ama büyüdü ve 2009 haziranda alındı çünkü doktorum olmazsan göreceğin zarar daha çok dedi..
pes etme herşeyde bir hayır var 2009 hazirandan beri uğraşıyorum şimdi 2 aşılama daha olacağım tutmayacağına eminim gözüm hep tüp bebekte ama yapacak birşey yok..allahım ol derse olur bunu da sakın unutma.. çaba harca tevekkül et gerisini allaha bırak..
seni çok tanımıyorum ama aynı şeyleri yaşadığımzı için seni çok çok iyi anlıyorum..
bende çok pes ettim bıraktım ama bu ne ki negatif 2 aşılama negatif 1 tüp bebek geçridim..
sonra dedimki 10. tüp bebekte hamile kalanlar çaba harcadılar ve amaçlarına ulaştılar ben de çaba harcamalıyım ...allah sabrımızı deniyor...
sıkıntını paylaşmak istersen özelden de yaz...