Biliyorum, bedenimi sevdiğim günler gelecek.

okidokiok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
199
0
26
İstanbul
Merhaba hanımlar.
156 boya 71 kilo karşınızdayım.Kendimi bol yağlı bi tavuğa benzetirim ben :) Koca göbeğe, koca basenlere sahip bi tavuk.

Bu tavuk hiç bir zaman alışverişten mutlu dönmezmiş.Arkadaşlarıyla kesinlikle alışverişe gitmezmiş mesela.Çünkü onlar her istediklerini alabilirlermiş tavuk ise beğendiğini değil yağlarını kapatacak olanları seçermiş.Hoş hiçbir kıyafet o yağları yapatmazmışta.. Biliyor musunuz tavuğun en çok istediği şey kısa şort giyebilmekmiş mesela.
Kimseye aşık olma hakkını tanımazmış kendine.Birine karşı bir şeyler hissettiğinde hemen geri çekilir aklından atmaya çalışırmış.Çünkü erkekler at olarak tabir edilen kızlardansa bi yağlı tavuğa aşık olmazlar değil mi?
Basit insanlarla tartıştığında kiloları anında silah olarak kullanılırmış tavuğun.Çok yaralarmış ama umursamıyor gibi yaparmış.Oysa yattığında neden böyleyim diye sorgularmış kendini.Çok özenirmiş zayıf kızlara.

Böyle işte arkadaşlar. Benim zayıf noktam kilolarım.Onlardan kurtulma vakti geldi artık.Neden olmasın ki?Neden gelmesin kendime bir erkeğe aşık olma hakkı tanıdığım,alışverişten mutlu döndüğüm günler?
İnanıyorum ben.Olacak,gelecek o günler..

evet anlayabiliyorum senelerdir o at gibi tabirini kullandıgın kızlardandım bi anda ne oldu bilmiyorum yaşmı geçti ne farketmedim ama kendime bir baktımki her taraf yag torbosı olmuş sarkıyooo... kızım bile beyenmiyor artık benii yetmezmii:43:

evet anlayabiliyorum senelerdir o at gibi tabirini kullandıgın kızlardandım bi anda ne oldu bilmiyorum yaşmı geçti ne farketmedim ama kendime bir baktımki her taraf yag torbosı olmuş sarkıyooo... kızım bile beyenmiyor artık benii yetmezmii:43:

Merhaba nilsucum :)
Boyun ve kilon kaç acaba

Benim de boyum 1.55...60 kiloyum...bacagimla ilgili dogustan sorunum var...kosamiyom istedigim gibi rahat hareket edemiyom...kilo aliyom git gide...bu da sorun yaratiyor haliyle...48 - 50 kilo arasi olmam lazim...ins veririz ikimiz de...ama hirs azim ve irade yanima ugramiyor hic...
felaket yiyorum engel olamiyorum kendime...hep yemek dusunur mu insan yaaaa...

Benim de boyum 1.55...60 kiloyum...bacagimla ilgili dogustan sorunum var...kosamiyom istedigim gibi rahat hareket edemiyom...kilo aliyom git gide...bu da sorun yaratiyor haliyle...48 - 50 kilo arasi olmam lazim...ins veririz ikimiz de...ama hirs azim ve irade yanima ugramiyor hic...
felaket yiyorum engel olamiyorum kendime...hep yemek dusunur mu insan yaaaa...

Merhaba hoşgeldin :)
Eğer kilo vermeyi gerçekten istiyorsan ben yanında olmaya hazırım. Beraberce veririz kiloları.Arada ufak kaçamaklar olabilir ama asla pes etmeyeceksin. Anlaştık mı? :)

Şuanki halini merak ettim çünkü. Boyun uzun allahtan kurtarıyorsun. Tabii kilon fazla ama kısa bir insanda durduğu gibi göstermiyordur.
Eğer eski günlerine dönmek için bi yola çıkacaksan topiğime beklerim :)[/QUO
boyum uzun evet ama göbek her yerde göbek birde uzun boylu oldugumda kilo iri gösteriyor her giydigin yakışmıyooorrr offffffff

Şuanki halini merak ettim çünkü. Boyun uzun allahtan kurtarıyorsun. Tabii kilon fazla ama kısa bir insanda durduğu gibi göstermiyordur.
Eğer eski günlerine dönmek için bi yola çıkacaksan topiğime beklerim :)[/QUO
boyum uzun evet ama göbek her yerde göbek birde uzun boylu oldugumda kilo iri gösteriyor her giydigin yakışmıyooorrr offffffff

O zaman napıyoruz ?Yarın hemen diyete başlıyoruz tamam mı :)

Gunaydin...ben basladim hayirlisiyla bugun...yolumuz acik olsun...herkese bol bol azim irade hirs ve sabir diliyorum...

Günyadııınlar :))
Bugün bomba gibi bi başlangıç yaptım.Çıtır olucam çıtır :))
Bocum hakkımızda hayırlısı tatlıım :)

Back
X