evet anlayabiliyorum senelerdir o at gibi tabirini kullandıgın kızlardandım bi anda ne oldu bilmiyorum yaşmı geçti ne farketmedim ama kendime bir baktımki her taraf yag torbosı olmuş sarkıyooo... kızım bile beyenmiyor artık benii yetmezmii
Merhaba nilsucum :)
Boyun ve kilon kaç acaba
Benim de boyum 1.55...60 kiloyum...bacagimla ilgili dogustan sorunum var...kosamiyom istedigim gibi rahat hareket edemiyom...kilo aliyom git gide...bu da sorun yaratiyor haliyle...48 - 50 kilo arasi olmam lazim...ins veririz ikimiz de...ama hirs azim ve irade yanima ugramiyor hic...
felaket yiyorum engel olamiyorum kendime...hep yemek dusunur mu insan yaaaa...
boy 1.70 kilom ise ilk kez 74 oldu neden sordun
Şuanki halini merak ettim çünkü. Boyun uzun allahtan kurtarıyorsun. Tabii kilon fazla ama kısa bir insanda durduğu gibi göstermiyordur.
Eğer eski günlerine dönmek için bi yola çıkacaksan topiğime beklerim :)[/QUO
boyum uzun evet ama göbek her yerde göbek birde uzun boylu oldugumda kilo iri gösteriyor her giydigin yakışmıyooorrr offffffff
Şuanki halini merak ettim çünkü. Boyun uzun allahtan kurtarıyorsun. Tabii kilon fazla ama kısa bir insanda durduğu gibi göstermiyordur.
Eğer eski günlerine dönmek için bi yola çıkacaksan topiğime beklerim :)[/QUO
boyum uzun evet ama göbek her yerde göbek birde uzun boylu oldugumda kilo iri gösteriyor her giydigin yakışmıyooorrr offffffff
O zaman napıyoruz ?Yarın hemen diyete başlıyoruz tamam mı :)
tamamdır yarın başlıyoruz ...
anlaştık o halde. iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?