biliyorum bu herkesin derdi ama...

duvarsaatii

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2018
2.189
4.417
133
Merhaba kızlar. Ben 4 yıldır evliyim. Aslında mesleğim var. Ama işsizim yaklaşık 2 yıl iş aradım.Artık ümidi kestim. Kpssye hazırlandım puanım da güzel atama bekliyorum. Ama bu 2 yıl atama çıkmayabilir yani bekleme süreci 2 yıl diyelim. Tabi daha erken de olabilir.

4 yıl gibi uzun süre çalışmayınca pek tabii para ihtiyacım oluyor. Eşim çalışsa da kendi kazandığın gibi olmuyor. Rahat rahat harcayamıyorsun eksiğim oluyor vs ( ki öyle lüks şeyler faan değil standart eksikler ) . Size danışmak istedğim en azından evde atama beklerken sizce kendi paramı çıkartabilir miyim ? Tavsiyeleriniz var mı? Aklımdan kpss veya işte sınav videoları çekmek geçiyor. Sizce saçma bir yol mu? Gerçekten çok çaresizim maddi konuda... Ne önerirsiniz ? Evden para kazanan arkadaşlarınız eşiniz dostunuz var mı? Teşekkür ederim.

Bir de mesela Ders çalışmayı , motive etmeyi ve ders planı vs hazırlamayı çok seviyorum. Yiğenlerime çalıştırıyorum mesela büyük bir özveriyle. Sitede acaba böyle bir şey yapsam insanlar güvenir mi? Ders koçluğu adı altında sanırım böyle şeyler yapanlar var. Sadece para için değil öğrenci için gece gündüz çabalayacak bir insanım. Yani yeter ki hem harçlığım çıksın hem çocuklara bir faydam olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece video kısmına cevap vereyim.Video çekseniz bile artık bu tür hesaplar o kdar çoğaldı ki aralarından sıyrılıp izlenme sayınızı ne kadar artırırsınız orası meçhul.Youtube a yüklediğiniz diyelim ordan da izlenme sayısına göre para kazanıyorsunuz yani biraz zor.

Video cekmeye başlayinca hemen para kazanamazsiniz bu uzun bir sureç diye biliyorum. Hani oyle para lazim dur bi video cekeyim olsa herkes yapardi daha dogrusu kazanirdi. 🙄 Uzun sure emek vermeyi dusunurseniz belki olabilir.

Onun disinda evden para kazanan pek yok cevremde. Bir kişi biliyorum nakiş işleme gibi bisey yapiyor instada gordum sayfasini ama ne kazaniyor bilmem.

instagram resmen plazalar gibi. ciddi bir rekabet var. birinin aklına gelen bir sürü insanın aklına gelmiş oluyor. bir de o video çektim para kazandım olayı ancak 10000 takipçi ile mümkün.
o kadar takipçi olmadan link paylaşma yapılamıyor.
e az takipçiye kimse reklam vermiyor zaten.
yani uğraşırım derseniz ortalam 3-4 yılda hesap ancak büyüyor.

bir de eğer sosyal medyada birşey yapacaksanız gerçekten hobiniz olmalı bu. aksi halde insanlara samimiyetsiz geliyor.

Video basit bir örnek . Hani sosyal medya hesabım bile yok. Sadece youtubeta 20bin izlenmeyle bile para kazanan insanlar görünce acaba mı dedim . :)

Bölümüm biyoloji. Özel ders versem ona güvenemedim. Corona zamanı zaten ne ben gidebilirim ne eve öğrenci alabilirim...

Video basit bir örnek . Hani sosyal medya hesabım bile yok. Sadece youtubeta 20bin izlenmeyle bile para kazanan insanlar görünce acaba mı dedim . :)
Youtube işi çok zor içşnde olduğum için biliyorum zaten sizden ilk istediği 4000 saat izlenmesi videolarınızın ve 1000 abone.ancak onfan sonra para kazanmya başlıyorsunuz ki o da izlenirseniz 4000 sast izlenmede çoook uzun bir zaman demek maalesef

Merhaba kızlar. Ben 4 yıldır evliyim. Aslında mesleğim var. Ama işsizim yaklaşık 2 yıl iş aradım.Artık ümidi kestim. Kpssye hazırlandım puanım da güzel atama bekliyorum. Ama bu 2 yıl atama çıkmayabilir yani bekleme süreci 2 yıl diyelim. Tabi daha erken de olabilir.

4 yıl gibi uzun süre çalışmayınca pek tabii para ihtiyacım oluyor. Eşim çalışsa da kendi kazandığın gibi olmuyor. Rahat rahat harcayamıyorsun eksiğim oluyor vs ( ki öyle lüks şeyler faan değil standart eksikler ) . Size danışmak istedğim en azından evde atama beklerken sizce kendi paramı çıkartabilir miyim ? Tavsiyeleriniz var mı? Aklımdan kpss veya işte sınav videoları çekmek geçiyor. Sizce saçma bir yol mu? Gerçekten çok çaresizim maddi konuda... Ne önerirsiniz ? Evden para kazanan arkadaşlarınız eşiniz dostunuz var mı? Teşekkür ederim.

Bir de mesela Ders çalışmayı , motive etmeyi ve ders planı vs hazırlamayı çok seviyorum. Yiğenlerime çalıştırıyorum mesela büyük bir özveriyle. Sitede acaba böyle bir şey yapsam insanlar güvenir mi? Ders koçluğu adı altında sanırım böyle şeyler yapanlar var. Sadece para için değil öğrenci için gece gündüz çabalayacak bir insanım. Yani yeter ki hem harçlığım çıksın hem çocuklara bir faydam olsun.
Ders verebilirsiniz

Burada evde yufka açan bir hanım var çok yoğun 😊 öyle becerilerin hükmü geçmez.

valla video işi kısa zamanda para getirmez. arkadaşlar yazmış zaten. eşimin kuzeni şu anda oldukça fazla takipçisi olan, herkesin tanıdığı bir youtuber ve ciddi anlamda para kazanıyor. ama çocuk yllardır vlog çekiyor, uğraşıyor . hobi olarak yapıyordu bu işi, para kazanma derdi yoktu. zaten çevresi ve arkadaş grubu sayesinde yükseldi. herhalde para kazanacak kıvama bir 5-6 yılda gelmiştir, belki daha fazla. online özel ders verebilirsin veya becerin varsa yemek yapıp satabilirsin. ilikli kemik suyu satan bi abla var insta da, öyle pazarlama yapıyor ki, hem bebekler için, hem yetişkinler için ilikli kemik sulu tarifler paylaşıyor. ünlüler bile sipariş verip reklamını yapmaya başladı. şu anda kadın işi öyle büyüttü ki soğuk hava deposu mu ne kiralamış, ofis açmış. bu uç bi örnek belki ama sevdiğin, hobi olarak başlayabileceğin bir şey anca bu kadar büyür. veya çok orjinal bir fikir olması lazım.

bu çok moda da paraya nasıl döner onu bilmiyorum

gittiğim KPSS kursundaki bir kız yaptı bu sene

"ayyy sayende çok motive olduk" yorumları vardı altında

ama bu ne kadar paraya dönüşür ki yani milyonlarca takipçi lazım o da kolay değil

Back
X