Biliyorum bu konuya çok gıcık olduğunuzu ama bilenler akıl verebilir mi

wanderfuulll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
İçe girme boşalma olmadan gebelik olma riski var mı erkek arkadaşım önce onda boxer yokken bende çamaşır varken sürtündü sonra o şekilde belki bi ara belki saliselik an çamaşırımı sıyırıp sürtünmüş olabilir ama ben hemen düzelttim sonra prezervatif taktı o zamanda yine çamaşır üstünden sürtündü reglime 4 gün var dün hafif kasık ağrım vardı ve kahverengi akıntı geldi bugün hiç ağrım yok gebelik mümkün olabilir mi

İçe girme boşalma olmadan gebelik olma riski var mı erkek arkadaşım önce onda boxer yokken bende çamaşır varken sürtündü sonra o şekilde belki bi ara belki saliselik an çamaşırımı sıyırıp sürtünmüş olabilir ama ben hemen düzelttim sonra prezervatif taktı o zamanda yine çamaşır üstünden sürtündü reglime 4 gün var dün hafif kasık ağrım vardı ve kahverengi akıntı geldi bugün hiç ağrım yok gebelik mümkün olabilir mi
Orta Doğu yangın yeri diyorum.

Hayır mümkün olmaz boşuna stres yapma daha da gecikir

erkekler genelde böyle şeyleri arkadaşlarıyla masa malzemesi yapıyor ,ayrıntılarıyla neler yaptıklarını anlatıp , gülüp eğleniyor

Sürtünme, surtundukce bu sefer olmasa başka sefer olay çıkar.

Back
X